Quote:
Originally Posted by Darkblack M-am hotarat asupra PANASONIC TH-46PY8P. O sa-l folosesc in proportie de 80% pe TV de la Dolce. Restul de 20%, filme pe DVD.
E mai bun PZ? Se gaseste la noi sau nu?
Vreo alta recomandare? |
Un review de PZ gasesti aici:
Panasonic TH42PZ80 / TH42PZ80B Review: 42" Viera Plasma HDTV
Plasma PZ80/85 e Full HD si are calificative excelente pentru materiale din aceasta categorie, dar in SD cum zice si Vincent " e in cel mai bun caz mediocra" -upscalling-ul nu e atat de reusit...asta daca te orientezi catre emisii TV cum spui e mai bine sa iei ceva hd Ready doar
In alta ordine de idei mi-am luat un LCD de 32" model 32w4000 de la Sony si cred ca e un compromis bunicel intre vizionarea programelor TV si HD/Gaming. Pacat ca modelul de 32" nu are x.v Colour si Live Colour Creation ce apar la seria W de la 40" in sus..dar la 1.3-1.5 m la cat stau eu de de tv era prea mult pt mine, si de altfel era mai scump cu 14 mil...altfel, sunetul Dolby si receptia DVB-T a programelor romanesti sunt chiar feature-uri ok. Motion-ul am inteles ca e undeva in jur de 300 de linii, dar cu niste setari bunicele si calibrare nu arata rau deloc in meciuri daca ai o transmisie bunicica..oricum, daca aveti niste setari proprii dati un share...am mai luat eu cateva de pe avforums
Referitor la tepele de la magazinele de electro, nu e ceva nou..ne-am obisnuit din pacate cu asa ceva...ce e mai trist : nu o sa se intample cum spunea cineva mai sus ca nu vor mai avea clienti...la prima reducere reala romanii iar se vor inghesui buluc, pt ca pana la urma fiecare se gandeste doar la buzunar , si nu la anumite principii
...altfel ar fi fost misto un "embargou" dar tb sa ai cu cine