Quote:
Originally Posted by Gamestime Am facut de curand un site si vreau sa vad ce parere aveti despre el   |
Daca vrei sa iasa ceva interesant din acel site inceraca asa:
1. Cumpara un nume de domeniu "normal" - ca sa nu iti mai fie adaugat cod sursa de pomana.
2. Fa siteul de la zero, sursele actuale sunt grotesti.
3. Fa designul de la zero.
4. Incearca sa ai continut unic, probabil acuma ai tradus diferite articole sau le-ai furat de pe wikipedia.
5. Pentru thumbnail foloseste fisiere grafice de dimensiune mica, nu cum ai tu acuma: poza de 800 pixeli inghesuita in 80.
6. Cu reclama google puteai sa mai astepti, nu o sa faci bani instant cu un site atat de dubios. Ai nevoie de multa munca.
7. Scapa de urmatoarele balarii:
- Wrestling
- Computer - Cu o pagina plina de linkuri nu te gaseste google mai repede!!:

- Componente - Vezi ca pc-ul zilelor noastre nu mai are slot ISA - daca asta este
SEO-ul tau mai bine te lasi de meserie.

- Internet - Nu e frumos sa furi de pe wikipedia, continutul duplicat te trage in jos in rezultatele google.
- Hard Disc - Asa iti tratezi tu vizitatorii??
8. Forumul este PREA DIVIZAT! Cand nu ai comunitate sau ai o comunitate mica incearca sa tii forumul micut, sa para mai populat. Daca eu am o problema hardware cu pc-ul crezi ca o sa vin la tine pe forum sa cer ajutor sau o sa intreb pe computergames?
Asta este parerea mea despre site. Stai jumate de zi si gandeste-te daca ai chef sa depui efort in dezvoltarea unui site, cu o carpeala ca ce ai tu acolo pe post de site nu faci bani.
LE: "In wrestling fiecare luptator trebuie sa fie foarte bine antrenat deoarece daca nu este
poate murii foarte usor intr-un ring de wrestling!" - HAHAHAHA, pe asta nu o citisem.

Oare de ce pe pagina de wrestling google iti pune urmatoarea reclama: "Dezvoltare gandire copii -
Curs pentru copii de 4-14 ani Dezvolta abilitatile de gandire " ???