View Single Post
Old 30-12-2008, 20:19   #120 (permalink)
tphase
Registered User

tphase's Avatar

Quote:
Originally Posted by Soulstorm View Post
windows 7 7000.0 beta 1 review

Deja primul review cu teste. Se pare ca e mai rapid decat XP Sp3 si vechiul build (6956) aproape in fiecare test tot, doar la viteza de scriere si citire pe HDD e mai incet decat Xp Sp3 si in jocuri (de fapt joc, doar Devil May Cry a fost testat). Rezultate bune pentru un beta care nici macar nu are drivere disponibile (probabil ca a folosit driverele de Vista sau cele care vin default cu OS-ul).
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Si cateva mici critici aduse os-ului, probleme minore legate de interfata si compatibilitatea cu cateva programe cum ar fi Skype sau Nero 9 (cineva mai foloseste Nero totusi?) ) + un noua metoda de a deschide o aplicatie din taskbar (jos la update) care nu a fost documentata inca: Some minor criticisms of the Windows 7 beta | iGeneration | ZDNet.com
1. Pentru cei care nu pot instala driverul de chipset INTEL sau driverul de Creative X-FI: Click dreapta pe executabilul care lanseaza setup-ul si la Compatibility setati sa ruleze in mod compatibil "Windows Vista". Merge perfect. Cel putin la mine a mers perfect. La aceste 2 setup-uri problema e ca fac verificari ptr versiunea de OS si nu stiu ce e aia "Windows 7"

Atasat aveti capturi de ecran. Pentru driverul de creative, fisierul acela care e la ei pe site e de fapt o arhiva self-exe. Eu am extractat si in ea am gasit setup.exe pentru care am setat compatibilitate cu Windows Vista si am rulat. Totul s-a instalat perfect.

2. Nero 9 merge perfect.

3. Daemon Tools nu merge dar merge perfect UltraISO.

4. Am instalat ultimul driver WHQL ptr nVidia [am GTX 280] si s-a instalat perfect. Toate jocurile merg sensibil mai rapid fata de Windows Vista.

E un sistem de operare exceptional de la Beta 1. La final, dupa ce vor finisa ce mai e de finisat, Windows 7 va deveni ceea ce trebuia sa fie Vista. Pana atunci, eu raman cu el. E peste Vista la orice si imi merge orice aplicatie, mai rapid ca in Vista.

PS. Ultimele 2 poze: dovada ca in 3D e peste Vista. 3DMark Vantage rulat la mine pe sistem, nu pe eu stiu ce site cu eu stiu ce drivere. 3DMark Vantage rulat pe acelasi hardware, aceeasi driveri, [ultimul driver WHQL ptr GT200 de la nVidia ptr Vista] - Vista SP1 si Windows 7 Beta 1. E peste Vista la orice capitol referitor la grafica / jocurile 3D.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Windows 7 Beta 1 - INTEL Chipset.png
Views:	148
Size:	3.03 MB
ID:	420540   Click image for larger version

Name:	Windows 7 Beta 1 - Creative X-FI.png
Views:	104
Size:	2.74 MB
ID:	420541   Click image for larger version

Name:	Windows 7 Beta 1 Nero 9.png
Views:	98
Size:	2.29 MB
ID:	420542   Click image for larger version

Name:	3DMarkVantage_GTX280_E8400_Windows7.png
Views:	179
Size:	3.93 MB
ID:	420545   Click image for larger version

Name:	3DMarkVantage_GTX280_E8400_VistaSP1.png
Views:	158
Size:	1.96 MB
ID:	420551  
Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932

Last edited by tphase; 30-12-2008 at 20:42..

tphase is offline    Reply With Quote