View Single Post
Old 03-01-2009, 00:22   #70 (permalink)
marius310383
Registered User

Am comandat si eu lentile de la Optinova

Va salut.Nu vreau sa fac reclama, sunt nou aici si v-am urmarit cu interes pana acum.Va scriu si eu povestea mea.Port ochelari ..cu dioptrii la Od -2 sferic, iar la OS -4 cilindru.Anul trecut am vrut sa ma operez, dar un dr minunat mi-a zis ca nu vrea sa-mi ia banii degeaba, si sa faca experimente pe mine.A zis ca la OD cu -2 e prea mica dioptria ca sa imi faca, iar la OS am cornea deformata si ar trebui slefuita cam mult.Oricat ar incer4ca , tot voi purta ochelari pt OD, asa ca nu a vrut (Dr Mihai Pop).Mi-a mai zis ca ochiul meu stang e cu problema din nastere si e prea lenes( asa s-a exprimat) ca sa mai poata vede 100%.Chiar daca eu aveam nevoie mai mult de -4OS, stit ca nu se dau diferenta mai mari de 3 dioptrii.Astfel port de 3 ani aceleasi dioptrii.Acum revin la subiect.M-am hotarat sa fac o schimbare si vreau sa scap de neplacerile din anotimpul rece (aburire etc).Am mers la Optinova - Muncii.Era chiar inainte de revelion si am prins chiar liber si m-au tratat destul timp.In urma unui control specific lentilelor de contact dr mi-a zis ca mi-ar trebui lentile torice pentru OS, dar ele sun mai scumpe si cel mai important lucru, ca exista riscul sa imi cada.Si mi-a recomandat sa imi puna la OD -2, care il aveam normal si la OS in loc de -4 cilindric sa pun lentila -4,5 sferic.Si sa renunt la cilindru ca, in situatia mea oricum nu ma ajuta foarte mult.Si se echivaleaza intr-un fel( repet, doar cazul meu).Apoi mi-a pus -4,5 sa vada cum imi sta.Am stat 5 minute timp in care sotia se uita mirata si nu intelegea de ce eu sunt asa bucuros.Intr-adevar e mai bine.La OD nu aveau dioptria mea.Abia astept sa le iau pe data de 09.Sper ca nu v-am plictisit, dar sunt si eu bucuros ca v-am gasit aici pe voi.Pe viitor am cateva intrebari..daca vreti sa ma ajutati.

marius310383 is offline    Reply With Quote