View Single Post
Old 07-01-2009, 15:57   #9551 (permalink)
Adi[CG]
Pinguis quod tumidus

@Drankon: Eu zic ca TR e de incredere, multi spun ca 4500 este o "recolta" mai slaba decat 4000 la Sony Bravia. Sunt convins ca la 8/10 A656 nu are cum sa fie un televizor prost doar ca ... se putea mai bine. Plasmele sunt ok si poate ca ofera si mici avantaje de calitate vizuala doar ca la dimensiunea asta si full HD ar fi doua probleme: consumul care e aproape dublu fata de LCD si ventilatoarele de racire din spate care in timp (de ordinul anilor) pot sa inceapa sa faca zgomote neplacute si trebuie intretinute. Asta again e doar "din citite" de pe avforums eu neavand decat amarastenii <= 42" ...

Revin cu obsesia mea la LCD-uri, Sony Bravia - in bugetul asta eu unul as merge pe Sony KDL40V4000 / KDL-40V4000 Review (V4000 este un W4000 ceva mai "chel" iar ca dotari 40V4000 si 46V4000 sunt identice).

Citeste si ce zic oamenii de pe hdtvtest apropos de Samsung: Samsung LE40A656 Picture Quality: HD, SD, PS3 100Hz Motion e ok dar :
- Colour performance was one of the few aspects where the Samsung LE40A656 failed to measure up to the excellent Sony W4000
- we measured input lag on the LE40A656 to be 30ms slower than our resident Samsung F96, which means that it's up to 60ms slower than the Sony W4000. While most people will not be affected by this, sensitive gamers will probably experience this input lag in games demanding sharp reflexes. We certainly did

La capitolul avantaje Samsung are interpolare la 100 Hz adica secventele cu miscare masiva si foarte rapida pe ecran vor fi mai putin blurry, iar tunerul digital cred ca suporta HD - si SD s-ar vedea mai bine decat pe Sony. Mai citeste si tu si lamureste-te

@Nicky: de ce sa experimentezi cu Toshiba daca tot te-ai decis pe Sony ? Sau la 42" o plasma full hd

Adi[CG] is offline    Reply With Quote