|
Nu vreau sa 'experimentez', tocmai din cauza asta ... rascolesc putin prin experienta voastra, poate poate primesc o parere. Asta e si ideea, nu am incredere decat in SONY, dar mi-am luat tzeapa cu produse 100% firma si alte dati ... si poate este bine sa judeci si putin din experienta utilizatorilor, teste ... etc. Asta incerc eu sa obtin. Imi este frica sa experimentez.
In al doilea rand, gandind ... logic, nu sentimental motivele sunt:
- firma este tot japoneza
- pretul este cu 30% mai mic
- diagonala este cu 2 inch mai mare
- restul specificatiilor sunt la fel, unde mai pui ca Toshiba are 3 hdmi ports, nu 2 (aici este aberant .. oricum nu folosesc mai mult de 1 ... dar ma rog)
Pe TrustedReviews nu gasesc lcd-ul respectiv, este vorba de 42XV501 si nici pe google ... vreun review sau ceva. Gasesc doar pretul peste tot in .ro si afara. In Ro este 3700 lei aprox cam peste tot, doar la Domo este 2800 lei. Mi se pare cel putin dubios.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -
Playstation Network ID - PULIX82
|