View Single Post
Old 12-01-2009, 12:52   #1 (permalink)
Nervoz
: anima libera :

Nervoz's Avatar

Problema parcare/porti curte comuna - legislatie -

Postez aici pt ca nu stiu unde. Problema sta cam asa.

Stau la casa intro curte comuna. Sunt 5 case din care 2 firme. Una de stomatologie si inca una de design sau ceva asemanator. Poarta nu are mecanism automat de inchidere asa ca trebuie inchisa manual. Firmele lasa tot timpul portile deschise, sub pretextul ca ei intra si ies cu masini, ceea ce evident nu imi place.
Am ajuns sa ne certam destul de urat, dar vreau sa stiu ce drepturi am, daca au voie sa lase portile deschise toata ziua.
Am voie sa imi parchez masina in fata portii cat sa nu mai intre ei? Cu alte cuvinte sa blochez poarta?
Ce solutii am sa tin portile inchise?

Problema 2 sta cam asa.

Cei cu firma de design au 3 masini, DAR, doar un loc de parcare. Restul de 2 mi le pun mie frumusel in fata usii si cand vreau sa ies cu masina, trebuie sa stau sa coboare ei, sa isi mute masinile si tot asa, (ceea ce ia timp si daca vreau sa plec undeva trebuie sa imi iau 10 minute special pt asta) iar cand ma intorc ii blochez eu pe ei, deci ma deranjeaza iar cand vine vorba sa plece.

In curte sunt doar eu propietar, restul sunt cladiri inchiriate. Am vorbit de 100 de ori cu propietarii legat de chiriasii lor dar rezultatul a fost tot 0. Un avocat prin zona?

daca nu stiti ceva sigur macar indrumatima spre ceva/cineva.
am cautat pe net probleme de genu si nu am gasit nimic, asa ca nogoogleit.

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote