View Single Post
Old 28-01-2009, 13:12   #20011 (permalink)
biosock
Default User

biosock's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sarium View Post
Bai baiatule , in caz ca esti o meduza care traieste sub o piatra pe fundu Pacificului , poate ar trebui sa te anunte cineva ca Oscarurile nu mai inseamna nici cat o flegma inghetata . Oscar = cine poate sa faca cel mai mult lobby pe langa cei 80 si ceva de oameni care selecteaza filmele . Cu alte cuvinte, cu cat ai mai multi bani sa bagi in curu' alora pe dineuri / cadouri etcetcetc cu atat ai mai multe sanse sa prinzi nominalizarile .
Cat despre Button , e un film mediocru cel mult , il salveaza faptul ca e cu Pitt si are un regizor cunoscut , dar din punct de vedere cinematografic nu aduce absolut NIMIC nou , e doar o supa reincalzita .

Ce spuneam ... ma rog, cu d`astia e plin CGF mai ales cand vine vorba sa ne "dam cu parerea" si sa aratam "cat de bine cunoastem noi istoria filmului" ... si sa inteleg ca baietii aia 80 care sunt giftuiti cat curpinde ca sa nominalizeze un film au fost invitati la petrecere de pe strada! In fine, nu vreau sa transfom acest thread intr-o discutie interminabila la care sa participe indivizi ca si tine care "stiu foarte bine CUM STA TREABA" ... dar pana data viitoare cand o sa iesi la rampa cu AGRUMENTE "serioase" ca si acum (ce bine trebuie sa te simti si ce parere buna ai TU despre tine asa cand citesti posturile "gloatei" care a votat un film foarte reusit la gramada, iar TU cel care iasa in evidenta vii si proclami tare si sus ca de fapt "gloata" s-a inselat! pfff ... mirosi binar a infatuare mosule (daca eu sunt baiat) raspunde intrebarii lui Megalomaniac. Let me guess .... esti dintre aia pentru care - The Dark Knight is shit also ... eeey?

The day the earth stood still (2008) - 7/10 Ma fac vinovat de faptul ca, desi avand ambele ecranizari ale filmului am urmarit-o pe cea noua intai ... sunt curios pe cea din `51

RIP George ... cel mai tare ever ... genial
You`re an inanimate fucking object!

Last edited by biosock; 28-01-2009 at 14:52..

biosock is offline    Reply With Quote