Quote:
Originally Posted by biosock nu, ci doar am scris cu bold ... dar prietene, toti, dar TOTI, cei care dau note slabe unui film nominalizat la 13 oscaruri, se dau drept "mari cinefili" ... oricum ai incerca sa explici ca acest film nu e bun ... mai mult ca, eventual nu e pe gustul tau nu poti argumenta, iar o nota mai mica de 8 nu poti acorda. In fine nu ma intereseaza sa transform in dispute personale niste notari care, aici cel putin, sunt pur subiective (in 98 % din cazuri) sau care merg doar comparativ cu alte productii ale aceluiasi gen, insa nene, acolo sunt o sumedenie de critici de film care asta fac de decenii si daca aia spun ca un film e bun ... prea departe de ei nu ai cum sa arunci analiza! Daca intelegi ce vreau sa spun. (si te rog nu imi raspunde - gusturile nu se dicuta! Sunt semne de low IQ si imi va parea rau ca am dat reply in primul rand) |
Te intrebam daca faptul ca ai scris cu
bold, te face un "cinefil adevarat". Pt ca sincer, din notarea ta nu reiese lucrul asta:
Quote:
| The Curious Case of Benjamin Button 9/10 - normal ca am vazut note mici date de "cinefili" de ocazie care stiu sa aprecieze un film doar prin prisma orizonturilor restranse pe care le poseda! Merita vazut si este un film deosebit si ca originalitate, actors play, script, story ... etc |
Daca erai asa un "cinefil adevarat", de ce nu ai explicat si tu mai in detaliu, in loc sa dai o insiruire de elemente ale unui film ("actors play, script, story ... etc") si sa spui ca toate rulzz. Si de ce nu i-ai dat 10? De ce doar 9? Nu ai precizat niciun minus in postul tau, deci de ce 9?
Ce te face sa crezi ca tu esti mai presus de subiectivitatea noastra? Spui ca 98% din posturile de aici sunt subiective. Ok, si alea de 2%, ce le face asa obiective? De unde stii cate filme si ce filme am vazut eu? Sau restul de useri?
Si dragule, in caz ca nu te-ai prins,
toate notarile de aici sunt subiective. Ca ne mai contrazicem intre noi, asta inseamna schimb de impresii. Ca mai vin unii ca tine si incep sa arunce cu rahat in toti, acuzandu-i de low IQ si orizonturi limitate, asta e partea a doua. Daca aveai putin bun simt in tine si intr-adevar erai un cunoscator al filmelor, in mod sigur posturile tale ar fi aratat diferit.
ps: Stii ce ma deranjeaza cel mai tare pe mine? Nu notele de 4 date de cineva unui film pe care eu il consider de 9, ci faptul ca acea persoana care a dat 4, nu a argumentat suficient si clar ce l-a deranjat asa profund la acel film. Si invers. In plus de asta, sunt foarte putini care folosesc notarea de la introducerea threadului.