View Single Post
Old 11-02-2009, 23:52   #762 (permalink)
shaqvill
Registered User

shaqvill's Avatar

deci AIWA si ceilalti moderatori care mai citesc eu las la atitudinea voastra daca crezi ca asa e normal sa se bage altii peste threadul meu... data trecuta cand ai sters postul lui hazna la rugamintea mea... banuiesc ca ai sters si ai dat si vreun avertisment... in cazul actual cei doi useri (hazna si Shorici) care poate fi unul si acelasi (clona daca nu ma insel...) ridica problema lor din nou, precum ca vor sa inchida tipul asta de afacere de intermediere... direct pe threadul meu... adica daca echipa CG mi-a permis timp de 2 ani de zile si totul a fost ok fara probleme din partea mea nu vad de ce trebuie tolerat comportamentul acestor 2 useri... care pur si simplu duc o campanie de a nu se mai face vreo intermediere...
eu unul sunt de acord cu campania lor dar nu pe threadul meu... ca nu este frumos... le inteleg invidia dar sa mergem pe regulament... si repet threadul meu este deschis pt cei ce vor sa cumpere nu pt reclame la site-uri care trimit in Romania...

Tin sa reamintesc ca threadul meu cuprinde 139 pagini si nici o plangere din partea unui client... deci se merge pe subiectul: asta e pretul , asta e formula de calculul si asta e comisionul... clientul isi calculeaza singur comisionul si uneori apeleaza la mine pt un calcul mai amanuntit si decide daca e mai ieftin sau nu si daca merita sa cumpere...

Echipa CG va rog sa luati masuri si sa le dati ban sau avertisment celor 2 daca credeti ca este corect ce spun... repet sa isi deschida 100 threaduri si 1000 site-uri ale lor unde sa isi faca campanie si nu antireclama pe threadul meu! A si sa stergeti tot ce au scris in threadul meu!

Va multumesc!

p.s. pt ca nu vreau sa incalc regulamentul mai bine intreb stimate administrator...
citez din regulament "d) Semnătura unui utilizator va avea maxim 4 rânduri (în 1024x768). Nu este permisă includerea în semnătură a link-urilor (în afara celor din cadrul forum-ului) - pentru aceasta există câmpul "Homepage" din profilul utilizatorului. Ne rezervăm dreptul de a edita semnăturile ce încalcă acest subpunct, cât şi pe cele considerate necorespunzătoare."

pot in semnatura mea sa pun un link-ul acesta: Comenzi Online - Facilitez Comenzi De La Orce Magazin Din Lume.
deci semnatura va fi in felul urmator:

20% comision sau minim 40$/site (TREBUIE LUAT IN CALCUL 40$ COMISION MINIM PLUS TRANSP DE VREO 34$ MINIM)... pentru comenzi pe net de oriunde in special din SUA, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc) Mai multe detalii in acest thread: Comenzi Online - Facilitez Comenzi De La Orce Magazin Din Lume. . Contact shaqvill pe forum sau pe ym usa_nic
Iphone 3G NU MAI AM!
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

Last edited by shaqvill; 12-02-2009 at 00:08..

shaqvill is offline    Reply With Quote