Quote:
Originally Posted by krillin Nu zau... cam ce laptop iei tu cu 2000 RON care sa aiba tuner DVB, HDMI, placa video standalone pentru decompresie hw materiale HD si procesor care sa nu se sufoce cand te uiti la un 1080p ( nu mai zic de telecomanda, HDD de 500 GB )? Eu stiu o singura alternativa dar nu e 2000 ron, ci un pic mai mult cam cu 10% si nu se gaseste in .ro ( din pacate ). |
Un exemplu ar fi
asta. Ok, nu are telecomanda, hardul nu e de 500 Gb, nu are tuner. So what, e un calculator cu care poti face muuult mai multe decat cu un tvix. Oricum un tvix cu tuner si hard de 500 ajunge pe la 2300...2400 ron.
Quote:
chiar si cu placile video care decodeaza hd tot ai nevoie de un pc relativ puternic (Desi usor- usor asta nu mai este o problema )
mie pe un quad core cu 9600gt gs procul imi sta cam pe la un 25-40% dar se poate sa mai faca spikuri si ca sa nu pierszi framuri ai nevoie de un proc care sa stea la maxim 70%, dupa mine... (desigur ca asta pe un bluray/mkv fullhd)
ideea este ca daca ai ceva ce ti sta in 80%... (un dual core de generatie mai veche cam acolo sta si pierde ocazional framuri..) pe langa faptul ca iti cam blocheaza calc pentru alte operatiuni dar se poate sa si piarda framuri
1.avlad poate dabea un laptop pe la 50 de mil poate sa se descurce binisor cu un full hd
2.tvix este dedicat pentru asta si nu te mai complici cu nimic .... (ecranul de lap,sis de op,...)
3.totusi la banii aia cred ca as lua un ps3 care arata si foarte bine are si hdd si pe langa asta mai si este o consola foarte puternica pentru jocuri ...
|
Eu nu stiu daca tu folosesti cum trebuie calculatorul. Eu am un laptop cu o placa video Ati 3470 dedicata, una din cele mai slabe placi video la ora actuala. Daca mkv-ul suporta accelerare hw, procesorul nu sare de 10% utilizare in 1080p si 5% pentru 720p, cu nenumarate taburi prin firefox deschise, cu messenger deschis, cu torente deschise, etc. Nici vorba de blocare daca cineva face si altceva in timpul filmului, nici vorba de frameuri pierdute.