View Single Post
Old 13-02-2009, 15:26   #9953 (permalink)
krillin
Registered User

Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Un exemplu ar fi asta. Ok, nu are telecomanda, hardul nu e de 500 Gb, nu are tuner. So what, e un calculator cu care poti face muuult mai multe decat cu un tvix. Oricum un tvix cu tuner si hard de 500 ajunge pe la 2300...2400 ron.

Eu nu stiu daca tu folosesti cum trebuie calculatorul. Eu am un laptop cu o placa video Ati 3470 dedicata, una din cele mai slabe placi video la ora actuala. Daca mkv-ul suporta accelerare hw, procesorul nu sare de 10% utilizare in 1080p si 5% pentru 720p, cu nenumarate taburi prin firefox deschise, cu messenger deschis, cu torente deschise, etc. Nici vorba de blocare daca cineva face si altceva in timpul filmului, nici vorba de frameuri pierdute.

laptopul ala din link... daca poate reda 1080p e mare lucru... iar la ce configuratie are e un pic mai grozav ca un netbook ( deci poti face pe el office, mail, browsing ) si ceva jocuri de acum multi ani.
btw... Tvix e 2000 RON cu HDD de 500GB si tunerul AVC-HD incluse.

Daca vrei sa vezi cat de bine se descurca un PC cu materiale HD ia un VC1 sau AVC de 40GB si vezi cum se vede, daca face drop la frameuri sau daca ramane sunetul in urma.

Eu nu zic ca PC-urile nu sunt cel putin la fel de performante, doar ca NMT-urile sunt in general mult mai usor de folosit, mai silentioase si nu provoaca dureri de cap cu codecuri, playere, etc

krillin is offline    Reply With Quote