Quote:
Originally Posted by aka.NegrU Ok, renunt la ideea de tuner (orice o insemna el  ). Dar am alta problemuta acum.
Am reusit sa vad cu semnal SD pana acum 42py8p si 42py80p, primul in galaxy, celalalt in altex. Vreau sa zic ca din toata gama de plasme si lcd-uri care erau expuse in ambele locuri, cel mai prost se vedeau astea doua. Pur si simplu zici ca au paraziti sub forma unor linii transversale, care se vad si de la 4 metri distanta. Liniile astea sunt mult mai suparatoare decat puricii pe care ii afiseaza lcd-urile de exemplu.
Nu prea cred in coincidente, mai ales ca unul avea ca sursa cablu tv si celalalt un dvd.
Le are cineva, ca sa-mi desfiinteze dubiile? |
Le-am vazut si eu in Media galaxy tot cu semnal SD si se vedeau oribil. La Panasonic insa 42py8 se vedea foarte bine cu semnal SD. Asa ca l-am cumparat si pot sa spun ca acasa posturile TV analogice se vad excelent. Mult mai bine decat ma asteptam. De semnalul HD de pe PS3 nici nu mai discut. Cristal.
PS: diferenta intre PY si PZ nu e decat de culoare exterior si ca PY e adus de Panasonic Romania iar PZ de Altex. In rest sunt identice. Informatia e de la cei de la Panasonic + ca le-am vazut pe amandoua si aveau exact acelasi stickere si acelasi pret (3500 in Altex PY si 3500 la Panasonic PY). La MEdia Galaxy Orhideea poti insa sa vezi si PZ si PY unul langa altul doar ca la ei PY e mai scump cu 200 RON.