View Single Post
Old 17-02-2009, 16:36   #10010 (permalink)
mgh
Registered User

La cum pui problema am senzatia ca lucrezi in domeniu. Nu de alta dar mi-a mai servit cineva chestia asta, care nu are legatura cu subiectul: INSELATORIE

Eu nu m-am razgandit si vreau sa-l dau inapoi. Nu sunt nemultumit de produs sau de functionarea lui. Sunt nemultumit ca am fost inselat. Mi s-a vandut un produs SH drept unul nou.

Cum adica 'se prefera produsele noi in cutie insa cateodata se ambaleaza produse expuse in stare foarte buna???'.

Am comandat un produs NOU trebuie sa fie NOU. Nu 'expus', nu 'in stare foarte buna'.

NOU, NEFOLOSIT.

Praful m-a facut sa suspectez ceva si asa am aflat ca produsul are 1600 de ore de folosire. In situatia asta si peste 2 luni daca vreau si tot mi-l schimba. Pentru ca nu e fizic posibil sa-l fi folosit 1600 de ore in 2 luni, ca sa nu mai spun de 5 zile.

Aici nu se aplica regula celor 10 zile (care oricum e valabila doar pt PF nu si pt firme) ci legile care guverneaza practicile de comert neloial si inselarea clientilor. Inselatoria poate fi dovedita si atunci nu mai sunt termene de respectat.

Oricum peste o ora vine cineva de la service, trimis de Panasonic Romania, ca sa faca o constatare in urma careia sa mi se schimbe produsul.

mgh is offline    Reply With Quote