Quote:
Originally Posted by AStateOfMind Fata aia ti-am vazut-o de mii de ori, nu te-am vazut pana acum cu cagula. |
tu nu intelegi ma ca imaginea biometrica a fetei nu e doar o poza, ci ceva mult mai avansat care permite identificarea ta de catre camerele video chiar daca te ingrasi, iti lasi barba, iti faci operatii estetice etc ?
Quote:
Originally Posted by AStateOfMind Amprentele le lasi in fiecare seara/zi pe 2-3 pahare, de apa sau de bere. |
si ce legatura are asta cu faptul ca amprentele tale exista acum intr-o baza de date a guvernului de unde te pot identica daca doresc, suntem dintr-o data cu totii infractori si nu stiam eu ?
Quote:
Originally Posted by AStateOfMind Iar culoarea ochilor e la vedere non-stop. |
amprenta irisului e unica si nu inseamna culoarea ochilor esti pe dinafara total
Quote:
Originally Posted by AStateOfMind Adn-ul ala il pierzi in fiecare zi in 2-3 fire de par. |
exista mostre de adn din tine care sunt intr-o de baza de date a guvernului ?altfel nu vad unde-i legatura cu aberatiile care le scrii aici.
Quote:
Originally Posted by AStateOfMind Deci pana acum tot ce e pe acel pasaport sunt informatii absolut publice. Pe care cineva interesat le poate afla lejer. |
poate doar in mintea ta, esti total pe langa subiect
Quote:
Originally Posted by AStateOfMind Extra, hopa henti. Cu pasaportul poate sunt de acord, dar nu si cu implantul. |
pasapoartele biometrice sunt premergatoare implantului.