View Single Post
Old 26-02-2009, 15:27   #248 (permalink)
AStateOfMind
Paranoia is natural

Stukov, sunt criptate, dar cu ... weak cyphers. Care se sparg relativ usor de cei interesati. Nu cum spune Pig ca ti le citeste barmanul din colts, dar oricum nu sunt imposibil de descifrat.

Bollek, hai ca eshti mono neuronal. Tu crezi ca l-am vazut pe pig doar in poza? Cred ca i-am memorat chelia mai bine decat o imagine biometrica.

Orice informatie care este publica poate ajunge in baza de date a unui guvern, fie ca vrei fie ca nu vrei - cum ar fi amprentele. Faptul ca tu le porti pe acel pasaport este total irelevant. A, ca e mai simplu si OFICIAL cu un pasaport biometric, e altceva. Dar simpla stocare a acelor date de care vorbim este f usor de realizat.

Apropo, ai fost pana acum in USA? Ai vazut ca la intrare ti se iau ... amprentele digitale si amprenta irisului. Nu tin minte sa te fi vazut cu pancarte in mana in fata ambasadei.

Pig, cum spuneam mai devreme, problema precedentului a aparut in momentul in care s-a inventat prima metoda de identificare ... portabila. Adaugarea de noi informatii relativ publice la cele deja existente, cat si modificarea suportului ... nu mi se pare o problema esentiala.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote