|
Ca veni vorba.
Daca eu as ajunge la conducerea tarii si as avea gata puse la punct :
1. posibilitatea sa va monitorizez pe toti pe unde va plimbati implantu .
2. posibilitatea sa va editez campul din baza de date nationala , incat sistemul sa va flagheze si ca "urmarit general" ca asa vreu eu.
3. camere la fiecare colt de strada care sa va identifice fata in caz ca sunteti urmarit general . Eventual sa va urmareasca pozitia si in functie de chip si telefon .
4. posibilitatea de a monitoriza internetul si telefoanele incat sa ii identific in timp pe cei 12% din societate care statistic vorbind nu sunt destul de oi sa se supuna neconditionat autoritatii. Ei sunt periculosi , odata ingenunchiati astia restul de 88% sunt oi oricum.
5. posibilitatea sa dau delete la campul din baza de date cu numaru de bani din contul oricui.
etc
Daca as avea toate mecanismele astea la dispozitie si ati avea neinspiratia sa ma puneti cumva lider va garantez ca v-a luat mama dracului . O sa imi faceti inclusiv statuie , o sa stati cu tabloul meu pe perete , copii vostri o sa imi compuna poezii si voi o sa veniti pe stadion sa imi faceti spectacole cu tema "cantarea Romaniei".
O sa umplu puscariile preventiv cu cei 12% pe care softul o sa ii identifice ca potential creatori de probleme .
Iar pe voi restul ramasi in libertate o sa va invat sa ii dispretuiti pt. ca sunt contra ideei de "om nou" pe care o sa v-o implementez in cativa ani buni de brainwashing profesionist.
O sa ajungeti atat de indoctrinati incat de la un moment dat o sa ii pot chiar elibera pe aia 12% fara probleme , pt ca cei 88% oi ii vor trata doar cu un scuipat dezaprobator in caz ca mai indraznesc sa se ridice contra sistemului.
Va garantez ca am citit tot ce exista in domeniu in psihologia maselor sociale , sunt la curent cu tehnicile de propaganda profesioniste , iar Gobbels a fost un individ INCREDIBIL , un pionier in crearea de sisteme de control si indoctrinare a maselor.
Deci , eu sunt pe aici pe undeva . Poate intr-o zi o sa candidez si o sa incerc sa ajung la conducere , nu ? Poate chiar o sa ma votati , ca par un tip foarte de treaba , pot sa fiu extrem de simpatic cand vreau si am interes. Garantat o sa ma iubiti pana apuc sa ajung la butoane . Dupa ce ajung la butoane nu o sa aveti alta alternativa , decat sa ma iubiti.
Ok , toate acestea fiind spuse , intrebare : va simtiti mai in siguranta acuma ca se introduc treptat treptat noile mecanisme de monitorizare si control?
Va tine sa va riscati ?