Quote:
Originally Posted by Teshawn Moderatorii au "principii" si nu ne pot ajuta in privinta asta. Daca fiecare dintre noi cei care suntem impotriva ne-am pune la semnatura linkul asta , am semnala threadurile , i-am incolti pe giboni si asta ar fii foarte foarte bine. |
Atentie la "ironie" Moderatorii va pot ajuta dar atentie la aruncat piatra! Mare atentie! Piatra sa nu devina bumerang!
Quote:
Originally Posted by nick90 am proasta impresia ca threadul va fi suprimat in curand de catre moderatori |
E proasta! Ai dreptate! Dar e impresia ta! Nu pot sa nu ti-o respect! Vezi mai jos cu rosu!
Quote:
Originally Posted by Teshawn ............Nick 90 : atat timp cat nu suntem anti-semiti nu injuram si nu proliferam eu stiu arme sau alte nebunii suntem ok.
Sunt 2 categorii : Gibonii si noi.Un gibon nu te poate jigni galant , nu poate fii sarcastic si nici ironic. Noi putem sa fortam un gibon prin subtilitati , sa-facem sa aibe un limbaj violent si atunci un report si aia e  .................. |
Atentie la metoda! (vizi ce am subliniat cu albastru!)Nu prea pare a fi una corecta sa navalesti sa stresezi un "user" si apoi sa strigi RAPORT!
Recomanda un dialog in care "userul" sa ceara inchiderea singur!
Quote:
Originally Posted by Teshawn DarkBlack nu o sa ne luam ban stai linistit  . ............ |
exista sa stii o limita a bunului simt! Un regulament am mai spus se afla undeva pe "teava" si va fi un reculament specific ariei cu recomandari si mult mult bun simt! Una din recomandari e ceva de genul "nu fa ceva ce nu ti-ar place sa ti se serveasca" In rest nimeni nu poate fi sigur ca va lua sau nu un banned! FIECARE RASPUNDE PT EL!
Dupa cum se vede am modificat titlul si am si mutat locatia! Deci va sustin! Acum am o singura conditie!
Astept de la voi un topic clar, la obiect argumentat si nu un loc de platit polite!
Altfel e posibil sa va para rau de deschiderea acestui thread!
spor la treaba!
PS
Am nevoie de un moderator pt acesta arie asa ca cine crede ca poate ramane impartial in fatza tentatiilor sa studieze asta:
Computer Games Forum - Announcements in Forum : Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative