View Single Post
Old 01-04-2009, 15:12   #162 (permalink)
andyxpertul
Registered User

andyxpertul's Avatar

Hai sa-i facem un rezumat, ca tot am ceva timp.

) cred ca-i facut de nishte electronisti sau ... in orice caz... oameni tehnici tare.
primele 7 capitole sunt imbacsite de chestii tehnice, inclusiv calculatea petei de difuzie (!!)
asta adresandu-se readerilor care habar n-au ce-i ala timp de expunere...

pe la cap. 8 incepe sa atinga tangent expunerea si rolul ei in imagine... atat doar ca poza de test e un bust de tipa... :P nu intelegeam daca e vb de "nud" sau doar un cadru sample pt a demonstra compensarea expunerii

inca mai citesc... tocmai ce-am invatzat cum sa-mi fac acasa intaritor cu bicromat de potasiu si acid clorhidric. Foarte important.

Quote:
"deoarece se stie ca dreptunghiul nu este o figura stabila, avand predispozitie spre deformare"
- pe bune ?? :P

lipseste capitolul 19... oare ce-o fi fost pe acolo ?? :P the answer to the universal question ??

Quote:
"Florile se pulverizeaza fin cu apa inainte de fotografiere... apa formand pe trupul florii o serie de picaturi care par izvorate din ea"
pe cuv. meu de nu-i sarit un pic cel care a scris astea...

Quote:
"peisaj transcendent, peisaj imanent"
... gen "hai sa traducem mot-a-mot din chineza...
chiar explica in primele paragrafe:
Quote:
"prin evidentierea superioritatii si dominatiei naturii, prin plusul ei de valoare apare o subordonare a omului, micsorandu-i importanta si existenta. Omul devine accesoriu, anexa a naturii"

andyxpertul is offline    Reply With Quote