Quote:
Originally Posted by fikus Ca aberez, e doar opinia ta si ti-o respect.
Razvan, imi cer scuze! Cred ca am fost prea inflacarat. In opinia mea, televizorul trebuie sa fie ceva de larg consum, sa poata fi folosit si de un copil si de un pensionar . Instructiunile trebuie citite, dar ele trebuie sa cuprinda informatii de genul: apesi pe butonul cutare , se schimba canalul, mufa cutare se baga acolo, samd. Dupa asta te uiti la el ( de aia a fost facut) si apesi pe butoanele telecomenzii. Crede-ma, asta e starea de normalitate! Sa tii cont de orele in care a functionat in nu stiu ce format si alte chestii de acest gen, este o anormalitate. Inseama ca acel produs are niste mari probleme. Dar cum s-a mai spus, tv-urile de azi nu mai sunt cele de ieri. |
Intr-un fel sunt de acord cu tine. Oricum manualele de acum si meniurile sunt ceva mai user friendly (cel putin la plasma mea e chiar usurel rau). Nu sunt de acord insa ca un tv de genul asta trebuie sa fie atat de simplu incat sa umble un copil cu el...sper ca ai spus asta doar sa-ti intaresti afirmatiile. Nu cred ca ai lasa o scula de mii de lei pe mana unui copil, indiferent cat de usor s-ar umbla cu ea. Nu este deloc o anormalitate sa poti verifica orele de functionare, ba din contra - aceasta optiune este chiar una excelenta. Daca ai fost atent la discutiile anterioare, iti poti da seama si de ce: in primul rand, poti verifica daca ai fost tras in piept sau nu. Au fost destule cazuri in care multora li s-au vandut teveuri folosite drept noi-noute.
Importanta este si calibrarea unui televizor. Pai daca merg doar pe principiul "il bag in priza si gata", m-ar ingrozi imaginea pe care o afiseaza cu setarile venite din fabrica. Nici macar la un teve vechi nu puteai sa aplici un asemenea principiu simplist. Nu trebuia sa consulti un manual inainte de a memora programele, de exemplu?
Nu poti sa te astepti ca un televizor pe care dai o carutza de bani si care implica tehnologie de ultima ora sa poata fi folosit cu ochii inchisi chiar si de un copil. Parerea mea...