Buna ziua cunoscatorii mei de biciclete... sunt fata care a condus aceasta bicicleta... Pentru a nu mai fi cazuri "rare" comentate la adresa "furioasei mele" am atasat poza cu cauciucurile. Alte comentarii legate de felul in care imi conduc bicicleta sau cat am scazut din pret le voi comenta mai jos.
Tocmai pentru ca sunt fata am grija de lucrurile mele... drept urmare la cei 40-50 de kilometri prin parcurile din Bucuresti am avut grija sa nu iau cu toate partile bicicletei toate gropile si bordurile capitalei. Deci un calcul matematic... dupa ce am fost la magazinul de unde am cumparat-o (dealer Magellan)... am facut "o revizie" si este intacta, mi s-a spus ca as putea sa o vand ca noua. Rotile le puteti admira pe
http://www.okazii.ro/catalog/21862333/Bicicleta-Magellan-Hydra.html , si va veti da seama ca nu sunt deloc tocite, ci in pozele de mai sus erau prafuite. Intre timp am dus-o la spalatorie dupa cum se vede in poza din link, e voila
Astept in continuare pareri si poate si propuneri de cumparare pentru incredibilul pret de 650 RON.
Va multumesc,
PEACE OUT!