View Single Post
Old 22-04-2009, 21:55   #170 (permalink)
Dijay
Registered User

Dijay's Avatar

Eu am făcut cursul de la Ministerul Culturii şi Cultelor, la Centrul de Pregătire Profesională în Cultură, şi pot spune că nu mi-a fost de mare folos. Întradevăr, domnul profesor este un om de excepţie şi un partener de discuţii extraordinar, iar în ceea ce priveşte fotografia, nu prea ai ce să-i reproşezi. Totuşi, structura cursului lasă foarte mult de dorit, în sensul că nu acoperă bine toţi paşii pe care un avansat sau un începător trebuie să-i parcurgă. Eu am vrut să învăţ mai multe despre fotografia de studio, însă dat fiind faptul că nu prea erau ore dedicate acesteia am rămas cu buza umflată. Ceea ce le-am reporşat la finele cursului este faptul că au hibe mari în ceea ce priveşte practică. Se stă prea mult în sala de curs iar acele noţiuni teoretice le pot culege şi de pe internet.

Totuşi pot spune că această experienţă a avut o însemnătate deosebită datorită oamenilor pe care i-am cunoscut acolo şi de la care am învăţat multe lucruri interesant şi utile în ale fotografiei.

Tot acolo am cunoscut şi "fenomene" în ale fotografiei, care în schimb aveau aparatură de mii de euro şi un orgoliu pe măsura unui 800mm.

Dijay is offline    Send Message via Google Talk to Dijay Reply With Quote