View Single Post
Old 12-05-2009, 17:33   #723 (permalink)
stopper2k5
Registered User

Quote:
Originally Posted by .:indie:. View Post
Multam de reply-ul lung.
Deci in concluzie nu merita, te mai bagi si intr-o retea de telefonie nasoala.
Un smartphone modern gen HTC-uri sau Nokia Nxx cu abonament 3G de la Orange sau Vodafone il face pardaf.
Mdap si eu stau cu ochii dupa cate ceva (Diamond 2 / Acer DX 900 / Xperia) ... sunt curios cum e cu VoIP-ul prin alte retele, din ce am vazut pe forumuri nu prea il incurajeaza ceilalti jucatori 3G. Deoarece de abia am extins de trei luni contractul este la fel de rentabil sa platesc 200 de EUR acum si sa ies din zapp si sa ma mut in alt operator...

Nu stiu daca o sa o fac pentru mai iau in calcul si alte criterii, cum ar fi ca acum 2-3 ani cand restul operatorilor aveau niste tarife exorbitante la net (si nu are rost sa discutam de viteza) pe zapp era mai mult decat decent (extrapotiune cu net nelimitat la 9 EUR, heheeee, ce vremuri ). Competitia lor cu niste colosi ma face sa cred ca vor reveni curand la niste abonamente mai umane si atunci chiar devin rentabili dpdv al meu de vedere.

Apreciez dorinta lor de inovare, dar nu stiu de ce persista in comercializarea unor terminale cel putin dubioase. Cosmote-ul a demonstrat ca mai e loc pe piata, dar Zapp-ul... hmmm ar fi timpul sa se trezeasca un pic!

Daca ar fi fost bazat pe un OS "normal" cred ca traiam mai usor cu ideea ca am un terminal (care oricum costa o gramada de bani pentru ce ofera) legat indisolubil de o retea...

stopper2k5 is offline    Reply With Quote