Salut baieti ! Mi-am cumparat ieri un telefon Apple iPhone 3G cu versiunea 2.2.1 pe un modem firmware 02.30.03. Stim cu totii ca nu se poate debloca acest telefon decat cu un adaptor pentru cartela SIM. Azi mi-am cumparat un Super X-SIM si totul mergea super (am semnal full aproape peste tot, nu se blocheaza, nu pierde semnalul). Totul mergea super pana cand am inceput sa dau telefoane. Nu va exagerez dar cum am stat mai mult de doua minute cu telefonul la ureche mi-a amortit mana instantaneu, m-a luat o durere de cap cum nu am mai avut de mult. Si cand tineam mana pe telefon parca ma curentam asa usor in continuu. Apoi dupa ce am terminat apelul l-am bagat in buzunar si au inceput sa imi tremure muschii piciorului. Chiar in halul asta sa radieze bucatica aia de metal ? Am mai avut prieteni care au folosit asa ceva si nu au patit ce am patit eu. Cred ca o sa astept o deblocare prin soft

M-a omorat X-Sim-ul asta ma duc sa ma culc

Intrebarea mea este daca voi cei care folositi asa ceva ati intampinat astfel de senzatii ? Am cautat si pe google si nu am gasit nimic de asa ceva. Astept si raspunsurile voastre, thanks, va salut !