|
Asa e,numai ca nu este doar pe vista,si pe xp ai aceeasi intarziere.Vinovatul este placa de retea care "negociaza" cu reteaua.Fa asa: -clic dreapta pe "televizoare"
- clic pe network and sharing center
-clic pe manage network connection -acolo o sa ai reteaua ta,cu denumirea pe care ai dat-o,si "local area connections"
- debifezi TCPIP 4 si 6,pentru vista,si n-o sa mai ai intarziere
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
la "local area connections",cu clic dreapta,gasesti tcpip4 si 6
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
[QUOTE=TheCrpentru a nu mai pierde spatiu in draci? Abia de 2 sapt max am instalat vista si 20 gb s-au dus pe apa sambetei.
LE: System Restore era ... dar dupa ce il dezactivez spatiul ocupat de Restore poin se elibereaza?[/QUOTE]
Ai optiunea ,ca si la XP, sa stergi toate punctele de restaurare,mai putin ultimul....Si as zice sa nu dezactivezi de tot system restore,redu doar din spatiul alocat,asta daca chiar nu ai spatiu suficient.Eu, inainte de a trece la usher;39714868]Ce anume trebuia sa dezactivez in VIsta Vista,am repartitionat hdd-ul,facand "c" de 50 gb.
Last edited by vladulet; 06-06-2009 at 18:47..
Reason: Automerged Doublepost
|