View Single Post
Old 14-06-2009, 17:12   #672 (permalink)
gigi19lic
Son of the Morning-Angel of light

gigi19lic's Avatar

Quote:
Originally Posted by myx4free View Post
ce modalitate de conectare imi recomandati in afara de scart ....... am citit pe aici dar parca tot nu sunt lamurit asa clar.
Multumesc anticipat!
... citeste postul 663... e mai sus... sa spunem ca avand deja euroscart, te costa inca 20 - 30 de lei maxim sa testezi toate posibilitatile de conectare existente (in afara de euroscart, rca si rf) si te convingi singur care e mai buna, asta daca nu ne crezi pe noi.

iar de cumparat, sa spunem ca pe Str. Maica Domnului poti gasi tot ce ai nevoie, in principiu se gasesc la mai toate magazinele cu profil electric/electronic.

P.S. Romtelecom a anuntat introducerea televiziunii high definition prin toamna maxim, si mai devreme putin IPTV astfel te vei bucura de televizorul achizitionat.

L.E
Quote:
Originally Posted by rcris View Post
daca a reusit careva sa resofteze un coship cdvb5668 il rog frumos sa-mi dea si mie softul.
Incearca aici, sper sa nu se considere publicitate, eu personal nu am facut asta dar o sa incerc cat de curand. Daca reusesti ceva, da de veste.

Last edited by gigi19lic; 14-06-2009 at 17:46..

gigi19lic is offline    Reply With Quote