View Single Post
Old 16-06-2009, 22:44   #2866 (permalink)
c0xty
Registered User

c0xty's Avatar

Salutare tuturor
Subsemnatul user "c0xty" decurand am fost reclamat ca fiind tepar de mesrie in threadul postat de mine in aria de publicitate sectiunea GSM unde am incercat sa vand un NOKIA 8600 luna ce eu unu stiu sau cel putin presupun ca este original ; ca fiind un FAKE!!!!!!!!
Reclamantul este userul "fulgerul" care dealtfel sustine ca este proprietar sau lucreaza intr-un service gsm cu care m-am intalnit , ce-i drept duminica 14.06.2009 la romana
Cu o seara inainte am vb cca 20 min la telefon , timp in care i-am dat tot ce a solicitatat verbal (diverse coduri date samd)
Userul sustine ca si-a dat seama ca e fake doar dupa un singur cod RM su RH (era unu si cica ar fi trebuit sa fie celalat)
Acum telefonul i l-am vandut unu tip de la mine de la munca , care se ocupa cu asa ceva si care nu mi-a reclamat nimic!!!
Singura chestie care mi-a mai ramas ar fi sa fac poze cu cutia pe care nu scrie ca e fake sau replica sau ceva de genu' asta si factura pe care as putea scanao si cu care pot si am sa fac dovada ca a fost cumparat din magazinul germanos.... care nu cred ca ar fi vandut copii replici sau fake-uri

Problema e in felul urmator:
Eu unu ma simt jignit si lezat de aceste acuze!!!!
In baza cunostintelor mele nu pot face diferenta intre un fake si un original........daca sunt mintit sustin acea minciuna cu nonsalanta , in necunostinta de cauza!!!!!!!!!
Mi se pare mult mai corect sa mi se fi explicat sa mi se fi dovdit cumva inloc sa fiu pus "la loc de cinste" in rubrica teparilor!!!!!
Mentionez ca nu sunt tepar , nu am dat nici o teapa pe acest forum si nici nu am sau am avut aceasta intetie nu numsi pe acest forum!!!!!!!!!
Va rog deci ,daca ma puteti ajuta cu sfaturi la solutionare acestei probleme!!
Cel mai mut ma doare ca sunt acuzat pe nedrept!!!

c0xty is offline    Reply With Quote