View Single Post
Old 20-06-2009, 11:44   #1049 (permalink)
Leni
Registered User

Leni's Avatar

nupp....Monky din pacate "s-a saturat de %$%@%$%#$%#@%# <biiiiiiiiiiiiiiiip>"....si cred ca noi toti ne-am saturat, de cum ne ignora cei care fac bani, isi iau masini si case pe spatele nostru in romania.....eu nu mi-am mai cumparat jocuri noi din romnia de 2 ani, cand mi-am luat Wii Play....tocmai din acest motiv.nu merita excrocii naibii.....Wii play a fost al doilea joc care mi l-am cumparat, si l-am luat inca direct mai scump din romania(a fost 211RON la vremea aceea, cand euroul era 3,85ron.....deci peste 50euro) ca sa "sustin" industria consolelor in romania, aceeasi industrie a consolelor pe care o doar in c** cat de multumiti sunt clientii, atata timp cat cumpara.....de atunci, am renuntat sa mai cumpar de la noi.desi in unele cazuri jocul cumparat din germania + transport m-a dus la preturi de 60-65euro....dar na.....am inima impacata ca nu-si ia nimeni care e mare importator si "iubitor" de console in romania BMW pe banii munciti de mine.

cheers, si sa speram la mai bine
PS.daca as vedea ca se implica macar si-mi ofera ceva servicii, numa din romania as cumpara jocurile...

Leni is offline    Reply With Quote