Pentru cei interesati, cum scrie si in titlu, ofer serviciile pentu comenzi saptamanale (in fiecare luni, joi si sambata) de pe
www.eastbay.com !
Toate produsele sunt originale, majoritatea facute in SUA sau China; vorbim despre o companie internationala, infiintata in 1980 in orasul Wausau, WI si care este nr. 1 in SUA, indentificandu-se cu footlocker.com!
Numarul de locuri este nelimitat!!!
Comenzile ajung in 2 saptamani jumate - 3 saptamani (in functie de cat de mari sunt si de cat de repede le expediaza cei de la eastbay)!
NOILE TARIFE VALABILE INCEPAND CU 25 IUNIE 2009: Plata inainte:
6$ - haine <50$
4$ - haine >50$
7$ - incaltaminte <50$
5$ - incaltaminte >50$
Plata la livrare:
10$ - haine<50$
8$ - haine>50$
12$ - incaltaminte<50$
10$ - incaltaminte>50$
Tarifele sunt valabile si pt
www.footlocker.com
Incercati sa alegeti produse care sa aiba multe marimi pe stoc/produse care nu sunt la reduceri mari. Produsele ieftine care apar pe stoc sunt sanse mari sa dispara pana dau comanda!
Comanda la eastbay se va da online, direct de pe site: Vreau alternativa/alternative pentru fiecare produs (in cazul in care nu este pe stoc sa pot introduce alternativa)!
Pt Bucuresti: Banii se aduc in dolari sau in lei la cursul din ziua respectiva (banci/case de schimb) in Dristor, Sector 3, Bucuresti. Va veti intalni cu prietena mea pt asta. Pentru a evita acest drum ii puteti depune la Raiffeisen intr-un cont de USD, fara a plati niciun comision bancar.
Produsele se ridica tot din Dristor si anunt toti clientii cu o zi intainte sa le ridic pe forum/pe messenger/la telefon!
Pt provincie: Banii se trimit prin banca: Raiffesien (cont in USD). Cei care doresc sa comande, le voi da contul in care tb sa depuna banii! Pentru a asigura desfasurarea in conditii optime a comenzii NU asteptati pana in ultima zi sa-mi trimiteti banii! Produsele pot fi trimise fie prin posta romana, fie prin curier rapid (fan courier), la alegerea dvs, plata facandu-se la destinatie.
Modalitati de contact/comanda:
1. Reply in acest thread.
2. Private Message pe computergames -> floppy2001
3. E-mail:
floppy2k1@yahoo.com
4. E-mail2:
floppy_eastbay@yahoo.com
5. E-mail3:
eastbaybucuresti@yahoo.com
6. Telefon: nu am telefon valabil momentan, fiind in sua. Veti fi in schimb contactati de catre prietena mea in momentul in care ajung produsele in tara, sa stabiliti cu ea modul de livrare.
Cel mai bine va recomand sa scrieti pe thread si sa-mi lasati datele de contact pe privat. Forumul il vizitez zilnic. YM nu prea folosesc din lipsa de timp.. sunt aici la munca si intru pe net doar sa verific mailurile si forumul.
O zi buna tuturor!