Vreo recomandare ptr un monitor de 22''?Eu unul m-am oprit la:
Acer V233H Black 23 inch 5 ms Monitor LCD - PC Garage
Ceea ce nu stiu exact este daca are sau nu DVI.In unele parti zice ca are,in altele...
Aici la minutul 2:00 zice una:
Cica ar avea DVI.
O scurta cautare dupa Acer V233hbd ET.VV3HE.008,deci cod (ET.VV3HE.008),da urmatoarele rezultate:
Acer V233hbd ET.VV3HE.008 Lista de preturi - cel mai mic pret
Aici zice clar ca are 1 intrare Dsub/1 intrare DVI.Printre listele de magazine afisate care au acest monitor apare si PCGarage.Dau click pe el,si apare :
Acer V233H Black 23 inch 5 ms Monitor LCD - PC Garage
Care e varianta ET.VV3HE.005 nicidecum ET.VV3HE.008.Deci sincer...ce sa mai cred?!
Se pare ca ET.VV3HE.008 e si cu DVI.
In rest inafara de asta, ce monitoare mi-ati mai putea recomanda?
Ar mai gi Benq:
Intre varianta G2220HDA si E2200HDA,amandoua sunt cam aceeasi branza.
1920x1080 (Full HD),singurul avantaj al primului G2220HDA e contrastul dinamic de 40 000:1,fata de 10 000:1 cat are E2200HDA.Pare ar fi un model scos nou acuma.
Design ok.Singurul dezavantaj e ca are intrare doar D-SUB.Si multi spun ca se vede oribil pe D-SUB Benq-ul,mai ales modelul E2200HDA.
Alti zic ca intre E2200HDA si E2200HD fara A in coada,nu ar fi decat acel A in minus si 100 de RON in plus,intrarea DVI.In rest nici o diferenta.
M-ar tenta si Benq,dar multi carcotasi zic ca nu sunt grozave.
Acuma-e asa mare diferenta intre DVI si DSUB?
Multi probabil s-ar putea gandi si la varianta Horizon.Horizon-ul iese din calcul.Am avut candva un CRT si mi-a stricat ochii la propriu.Mai are un amic LCD-ul acela,pare el ok asa,nici prea prea nici foarte foarte.Dar cand stiu ca au panel-uri LG,deja mi se ia.PLus ca atunci cand mi se ia de o marca,pai mi se ia!Am avut un LG de 19".Tocmai am scapat de el.Mare dezamagire!La contrast era pur si simplu oribil.Avea o tenta de sepia imaginea,intocmai ca pozele lui bunica.
Si Samsung ar putea ramane in discutie.N-am avut pana acuma,dar toate Samsung-urile care le-am avut in fata mi s-au parut Ok din toate punctele de vedere.Cel putin am avut ocazia sa testez un 940BF cu intrare DVI.Bun monitorul.Nu stiu daca calitatea e valabila ptr toate produsele Samsung,sau doar cand dai un ban.
Astept sugestii,pareri,recomandari eventual experiente cu aceste produse mentionate de mine.Mi-ar fi de mare ajutor!