View Single Post
Old 28-06-2009, 09:21   #49 (permalink)
lafayette
Registered User

Quote:
Originally Posted by sharanel View Post
Stiu de cand nu s-a mai postat asa ca fara poante
M-am deconectat in sfarsit de la UPC Digital si nu stiu ce sa aleg dintre dolce si digi...ce s-a mai schimbat in ultimul timp..care ar fi optiunile voastre azi ?
Vreau sa trec la "lighean".
sincer ai facut o mare prostie..dar e opinia ta..
la lighean o sa ai probleme , pe care la cablu nici nu le visai.
( la primii nori o sa ramaii fara semnal, cu furtunile astea am prin curte si acum vreo 3-4 ligheane zburate de la cei din blocul vecin..
Nu amintesc aici de calitatea mai mica pe care o ai pe DTH sau de preturile echipamentelor si abonamentelor..
O concluzie, daca ai cablu , indiferent de provider, nu te risca cu dth uri..
Dtb ul este alternativa inin zone inaccesibile ca un varf de munte ceva
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by tuty32 View Post
Si eu am renuntat la UPC, si acum sunt la Dolce.
Concluzii: aveam semnal prost la UPC ( tv digitala), imaginea nu era clara, in schimb la Dolce, cand nu ploua semnalul e perfect.
Mai precis, pe Lcd-ul meu LG, nici nu se compara semnalul Dolce cu cel de la UPC.
Singura mea problema cu Dolce este semnalul care dispare atunci cand ploua, ca de ex acum
ce box aveai la upc?
nu te cred cand afirmi ca dolce are semnal mai bun ca upc..e mai comprimat..asta nu o spun doar eu..deci chestia cu calitatea cade..Sunt curios cate canale HD vor fi disponibile pe dth si calitatea lor..
o sa ne convingem curand..

Last edited by lafayette; 28-06-2009 at 09:21.. Reason: Automerged Doublepost

lafayette is offline    Reply With Quote