View Single Post
Old 29-06-2009, 11:53   #11176 (permalink)
reinhardt
Registered User

salut tuturor
am citit circa 50 de pagini din thread, dar tbh nu am reusit sa ma luminez pe deplin despre unele chestii. sunt 559 pagini ffs pe scurt... mi-am luat casa si pentru sufragerie trebuie sa imi iau un teveu.

distanta de vizionare: approx 2,75m
use: digitv, filme format dvd (player: asta) cu upscaling 1080p. pot de acum sa infig un notebook in el pe hdmi (ptr .mkv), dar nu stiu % din overall use si evident ca mai incolo o sa ma mut pe bluray, odata ce se vor mai ieftini putin device-urile - max decembrie 2009 zic eu. asta ca perspectiva de uz si ca sa stiti la ce o sa il folosesc.
buget: 1000 eur or so.

mi-as lua ceva bun atat ca dotari cat si ca reviews. adica nu sunt omul care sa schimb teveul la 6 luni (vezi si treaba cu HD de mai sus). pana acum m-am oprit la tx-p42g10e de la panasonic.

acuma odata cu info astea am cateva intrebari noobish:

1. de la distanta aia o sa se vada nasol programele de televiziune normale?
am inteles ca ar munci procul ca sa faca upscaling si din cauza asta ar fi sluggish, etc... nu ma astept sa se vada ca pe CRT (desi mi-ar placea), dar sa fie rezonabil at least. am citit pe diferite review-uri ca g10-le asta are o imagine f buna pe SD.

2. ce inseamna in termeni de image quality upscalingu ala de la dvd player?
am inteles ca face un fel de resampling pentru rezolutii mai mari si s-ar vedea mai bine. se imbunatateste imaginea destul ca sa merite un teveu full hd? (oricum pe viitor ma orientez pe bluray, desigur, dar asta doar ca info)

3. e mica o plasma de 1m diag pentru distanta de mai sus (~2,75 m)?
acum am un philips crt de 80 cm, stau cam la aceeasi distanta si mi se pare ok spre mare, desi il folosesc de vreun an jumate.

va multumesc anticipat pentru raspunsuri si plx scuzati nubismul degajat

reinhardt is offline    Reply With Quote