| cod de conduită care stabileşte condiţiile standard minime de deblocare
Stie cineva daca a aparut legea cu decodatul telefoanelor gratis dupa perioada contractuala obligatorie? am sunat azi la *222 si primul raspuns al operatorului a fost ca e gratis dar i-am zis ca cei din shop mi-au cerut 10 euro, la care operatorul m-a pus sa astept si cica a vorbit cu un superior si ca acum legea s-a modificat in favoarea lor iar suma de 10 euro este perfect legala dupa spiritul legii. Cand l-am rugat sa-mi zica numarul legii a inceput sa o dea in diverse ca nu poate sa imi zica ...wtf cum adica nu poti, e legea la secret? voi ce stiti?
Tot eu raspund .. nu e o lege e un cod de conduită care stabileşte condiţiile standard minime de deblocare a terminalelor codate în reţelele de comunicaţii mobile din România....am atasat cominicatul de presa iar concluziile le trageti singuri
"ne pare rau pentru tine..si muncesti incontinuare?..chiar si in timpul scolii muncesti?..ma bucur pentru tine..ai o abnegatie deosebita fata de munca..toata lumea se bucura pentru tine..si fii atent esti cel mai mare muncitor din istoria omenirii..ce stii sa faci? "
Last edited by gill_reno; 01-07-2009 at 13:15..
Reason: am gasit raspunsul ...
|