Quote:
Originally Posted by plop asta Panasonic TX-32LX80PA nu are in meniu dezactivare baner, e entry level si are meniuri simplificate, si singurul mod de folosire acceptabil e ECO unde backlightul e reglabil functie de lumina ambianta, in celelalte moduri backlightul e la maxim si e prea puernic in camera intunecoasa...
cel mai mare avantaj al lui in afara de ecranul cu negru bun, e faptul ca schimba programele UP DOWN cel mai repede , in jumatate de secunda. deasemenea consumul e mic; maxim e 110W si daca se foloseste modul ECO daca e intuneric in camera consumul scade la 55W. |
Multumesc ca incercati sa ma ajutati in legatura cu baner-ul care ma supara. Din pacate ieri toata ziua n-am avut internet (nici curent n-am prea avut...), si de asta n-am putut urmari raspunsurile. Pana la urma inclin sa cred ca e vorba intr-adevar de un meniu simplificat (ce-as fi vrut la 19 mil, nu-i asa...) care nu contine functia de dezactivare. Avantajul de UP DOWN rapid este asadar mai mult decat anihilat.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by adycoke2 Si eu am Panasonic 42s10 si am optiunea de dezactivare banner! |
Ti-as fi recunoscator, tie sau oricui ar putea sa ma ghideze vreo doi trei pasi, in cautarea functiei respective. Banuiesc ca meniurile n-ar trebui sa difere prea mult intre ele, si cine stie, poate-mi scapa totusi ceva(chiar daca am "periat" deja meniul de n+1 ori). Inainte sa ma hotarasc definitiv sa-l vand...

--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by merlicius Mi-am cumparat recent un Panasonic TX-32LX80PA (LCD -81 cm) si am dat de o problema care ma deranjeaza enorm. Este vorba de banda care apare de cate ori schimb de pe un post pe altul (cu informatii gen numarul si denumirea postului, stereo sau nu, etc.) si care acopera exact subtitrarea, timp de vreo 4-5 secunde. Cand schimb pe un nou program, din nou aceeasi banda, ca si cum programele ar fi codificate, ma impiedica sa vad ce scrie... Intentionez sa vand televizorul, intr-atat de mult ma deranjeaza. Bineinteles am incercat sa fac sa dispara cumva, dar se pare ca nu este posibil, eu in orice caz n-am reusit. Are cineva vreo idee daca se poate totusi rezolva cumva? E o problema frecventa, sau numai pe mine ma deranjeaza in halul asta? V-as fi recunoscator pentru orice parere-sugestie. Mersi mult. |
Asta a fost intrebarea initiala...