Transformers 2 - 4/10. Un film prost. Efectele, oricat ar fi ele de bine animate si puse la punct, nu pot inlocui un scenariu imbecil.
The hurt locker - 7/10. Interesant, insa problemele soldatilor in razboi au tot fost exploatate de la Apocalypse now incoa. Actiune misto, si surprinzator... regizat de o femeie!
Knowing - 6,5/10. Incepe bine si se termina prost. Plus bullshit religios. Cage e neglijabil. De mentionat scenele cu avionul si metroul, excelent realizate, am ramas socat pe moment.
Night at the museum 2 - 5/10. Lejer, de vara. Faraonul ala face toti banii. Efecte misto. Merita vizionat numai de dragul de a vedea o caracatita imensa in piscina din fata Capitoliului.
Outlander - 6/10. Un plus pentru costume, decoruri si atmosfera. In rest, nimic special, iar elementul SF e cam ca nuca-n perete.
My super ex-girlfriend - 4/10. Uma Thurman e o MILF-a numa buna, din pacate nu salveaza un scenariu idiot. Si nici Eddie Izzard.
The X files: I want to believe - 4/10. Ma doare inima sa dau nota asta unui film din seria X Files, dar... de data asta cred ca nenea Chris Carter era drogat.
Angels and Demons - 5/10. Slab, o ciorba de cartofi religiosi. Macar mai vezi Roma...
Twilight - 4/10. Lol. Deci pe toata durata filmului m-a preocupat o singura intrebare: unde puii mei e
Blade cand ai nevoie de el?
Girl, interrupted - 6,5/10. Fete cu probleme. Angelina e o bijuterie, Winona la fel. Ceva issues cu sinucidere & shit.
The love guru - 3/10. O tampenie, am zambit la o singura gluma, in sila.
Keith - 5/10. Drama cu adolescenti, cam vraiste si fortata ici-colo, dar suportabila.
The lucky ones - 8/10. Pentru ca e aerisit, natural, fin, simplu. Recomand, actorii sunt foarte buni, in special
Rachel MacAdams care e noua mea zeita.
The Majestic - 6/10. Un Jim Carey serios, care se straduieste. Imi plac rolurile lui, sunt sensibile si ating ici-colo. Din pacate, filmul nu straluceste cu nimic.
Deception - 5,5/10. Film clasic, de miercuri seara pe ProTv. Tras de par cat sa surprinda spre final. Hugh Jackman da bine in peisaj dar degeaba, iar despre Ewan McGregor nu pot spune prea multe, unde nu-l mai prind rolurile de geek dupa ce i-a dat mucu' lui Vader.
Married life - 6/10. Dragut, lejer, de familie, cu ceva suspans.
Vantage point - 6/10. Interesant pana devine previzibil. Actiune, alergatura, putin overdone cu acelasi moment vazut din 15mii de perspective repetat la nesfarsit.
Columbus Day - 4,5/10. Val Kilmer incercand ceva, n-as putea spune ce. Low budget, facut de Kilmer si prietenii lui. Are un plot si o tentativa de actiune, dar e praf...
The girl next door - 5/10. Comedie cu adolescenti, am ras de cateva ori.