Quote:
Originally Posted by isellstuff1 Daca replica este ok, de ce nu? Doar de dragul grandomaniei "Ai mei sunt originali baaai" ? Cat timp majoritatea oamenilor nu au timp/interes sa se documenteze inainte de a isi cumpara ceva, ci cumpara dupa aspect, mi se pare ok sa faca economie. Pentru ca multi trancane despre cusaturi, tehnologi folosite, materiale - de parca ar avea habar despre macar 1 din cele doua variante: fake sau original. lautuxxx: si tu esti exact ca toti oamenii - prin oameni a intelege tot ce ai vrut sa spui tu prin " tot romanu ". Pentru ca si la masini platesti acelasi lucru. BRAND. care implica intradevar un anumit nivel de lux, confort, performanta. INSA nu pentru acest lucru costa o masina 60k eur (la care se sterg butoanele dupa 4 luni).
e urat sa vinzi un fake drept autentic. insa se va intampla in continuare. |
unii "trancane" asa cum spui tu pentru ca stiu despre ce vorbesc. insa se pare ca unora le place sa isi dea cu parerea din punctul de vedere al unui cunoscator, insa nu au nici macar cea mai mica idee despre ce vorbesc.
am vorbit despre unele tehnologii fara sa le definesc
ClimaCool: Adidas technology that keeps air flowing around garment to regulate body temperature.
ClimaLite: Adidas water-wicking technology.
ClimaProof: Adidas technology that keeps the wearer warm and dry no matter what the weather.
ClimaShell: Adidas technology that protects fabric from the environment but remains light, breathable, and water and wind resistant.
Dri-Fit: Nike water-wicking system to keep the wearer dry.
Si mai sunt: ClimaWarm, Adi-Prene, Nike+ si altele si altele.
Scuze pt copy/paste in engleza, insa am vrut sa fie termenii "oficiali" si parca vad ca pentru unii nu are rost sa scormonesti prea mult. Ca ei citesc doar ce le convine.
In momentul in care aceste tehnologii o sa le vezi si pe "replici", atunci o sa iti dau dreptate.
Si eu sunt ca toti oamenii, acum 3 ani imi cumparam adidasi replica de la "casuta verde" (cei din bucuresti probabil cunosc casa de la Vitan). Acei adidasi s-au rupt dupa 1 luna. Insa, spre deosebire de cei care cred ca parerea lor despre astfel de produse este cea mai buna parere, eu am mai cercetat putin piata si am descoperit chestiile de care iti explicam mai sus.
Un singur lucru sunt de acord cu tine: "e urat sa vinzi un fake drept autentic"
PS: Folosesc ClimaCool la tricouri si addiasi. Cel putin la adidasi, nu am cuvinte sa explic cum mi se ventileaza piciorul in timpul mersului. Aerisire in talpa , material subtire pe lateral, intr-un cuvant CLIMACOOL
http://www.adidas.com/product_images/404385_F_p2.png