Quote:
Originally Posted by robert4you ms mult dar zimi si mie tu ce performante ai facut cu aceasta tactica? si eu tin cu rapid:X.....acu intru sa incerc si iti zic ce am facut 
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
pe dani alves si pe bale sa ii pun unde ai pus sagetile? nu e mai bine sa bag acolo pe ribery si silva sau walcot? |
Ce performantze...Destul de bune

De vreo 5 ani trec de grupele CL.Am luat 1 data finala si restu semifinale etc.Oricum am echipa...Mam bazat pe tineri si scouterii cei mai buni.Deci o poti folosi.Pai am avut meci cu Barca si era 2-0 in optimi repriza a 2-a.Si am bagat tactica asta.Si am reusit sa dau 2 goluri.Si chiar mam calificat

Deci o poti folosi
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Pe daniel alves si pe bale y pui cu sagetzile.Poti sai pui pe ribey si pe silva dak y antrenezi pe pozitzia de wingeri

eu asa am facut
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by dromychaetes "inspira-te".
am si eu cateva intrebari:
1. cum merge cu passing 2-3 si cu tempo aproape de maxim, mi se pare contradictorie treaba.
2. merge contraatacu cand ai playmaker? eu am incercat cu target man si imi facea praf tactica. portaru avea pus defender colect la distribution dar din cauza target man-ului o dadea mereu pe el si asa mai departe...
3. nu dau pase aiurea din cauza la prea multa libertate de gandire (creative freedom)?
Sincer sa fiu, fara sa fi vazut instructiunile la jucatori mi se pare o tactica mediocra, insa daca merge e foarte bine. Uneori ideile castigatoare pot fi foarte simple.
Vreau sa mai spun ca daca as fi antrenor in realitate si as avea posibilitati, nu FC Avantu Prabusirea in liga a 3-a, as juca 5-3-2 - e tactica mea preferata.
aaa... si cum ai reusit sa-l aduci pe Saivet? ala mereu ajunge pe la Liverpool sau Inter. |
1.Pasele curg ca 1-2 -urile

Nu au cum sati ia mingea.Merg prea rapid cu pasele si cum sunt 3 in centru combina excelent
2.Deci playmaker il recomand dak ai un jucator cu passing si creativity bun.De la el se scurg pasele.El face legatura dintre mijlocasi si atacanti
3.Deci tactica asta functioneaza dak ai jucatori cat de cat.Care corespund cerintzelor tactici.Libertatea de creatzie nu face decat bn.Numai dak vezi k esti intro situatzie proasta da mai low.In rest poate sati rezolve meciul

Dak u zici k e mediocra nu-mi explic cum de fac performantza cu Rapid...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by dromychaetes "inspira-te".
am si eu cateva intrebari:
1. cum merge cu passing 2-3 si cu tempo aproape de maxim, mi se pare contradictorie treaba.
2. merge contraatacu cand ai playmaker? eu am incercat cu target man si imi facea praf tactica. portaru avea pus defender colect la distribution dar din cauza target man-ului o dadea mereu pe el si asa mai departe...
3. nu dau pase aiurea din cauza la prea multa libertate de gandire (creative freedom)?
Sincer sa fiu, fara sa fi vazut instructiunile la jucatori mi se pare o tactica mediocra, insa daca merge e foarte bine. Uneori ideile castigatoare pot fi foarte simple.
Vreau sa mai spun ca daca as fi antrenor in realitate si as avea posibilitati, nu FC Avantu Prabusirea in liga a 3-a, as juca 5-3-2 - e tactica mea preferata.
aaa... si cum ai reusit sa-l aduci pe Saivet? ala mereu ajunge pe la Liverpool sau Inter. |
Uitasem de Saivet

Lam luat liber de contract

A vrut sa vina.Desi era destul de bun.Acuma nam ce zice

) La ce echipa am ma preg sami apar trofeul Cl in fata lui chelsea.Pot sal castig a 2 -oara:X:X