View Single Post
Old 04-07-2009, 00:25   #8937 (permalink)
GhostFire
Registered User

GhostFire's Avatar

Quote:
Originally Posted by weeezer View Post
@GhostFire, e posibil ca 3G-ul sa fie activat, si daca intri pe net, desi tu esti in raza de acoperire a unui hotspot wifi, posibil ca el sa mearga pe 3G. Alta posibilitate nu prea exista, imho.

La mine treaba cu bateria sta in felul urmator: daca il las in standby si il folosesc doar pentru vorbit, ma tine lejer peste 3 zile
daca ma apuc sa il butonez, nu stiu de ce dar rezista cam doar o zi cu ~2 ore de usage. Mi se pare cam putin, si parca la inceput (in primele zile de 3.0 & JB) nu draina bateria asa repede. Am scos si SBSettings, dar tot la fel se duce. Sau poate papa Leaf Trombone multa baterie (ala il joc in special)?
Quote:
Originally Posted by Apple View Post
Aoleo, bietul iPhone din prima generație are 3G?!
weeezer telefonul este 2G si chiar nu sunt incepator, am dezactivat tot ce era de dezactivat, nu imi pot imagina cum se face trafic . Are cineva idee de ce un Iphone 2G face trafic nejustificat? V-ati intalnit cu aceasta problema? Mentionez ca nu am accesat internetul o perioada, din considerentul ca ar putea face trafic "ascuns" pe EDGE, nu am citit mailurile etc... Tot s-a inregistrat trafic de date nejustificat.

GhostFire is offline    Reply With Quote