Quote:
Originally Posted by weeezer @GhostFire, e posibil ca 3G-ul sa fie activat, si daca intri pe net, desi tu esti in raza de acoperire a unui hotspot wifi, posibil ca el sa mearga pe 3G. Alta posibilitate nu prea exista, imho.
La mine treaba cu bateria sta in felul urmator: daca il las in standby si il folosesc doar pentru vorbit, ma tine lejer peste 3 zile
daca ma apuc sa il butonez, nu stiu de ce dar rezista cam doar o zi cu ~2 ore de usage. Mi se pare cam putin, si parca la inceput (in primele zile de 3.0 & JB) nu draina bateria asa repede. Am scos si SBSettings, dar tot la fel se duce. Sau poate papa Leaf Trombone multa baterie (ala il joc in special)? |
Quote:
Originally Posted by Apple Aoleo, bietul iPhone din prima generație are 3G?! |
weeezer telefonul este 2G si chiar nu sunt incepator, am dezactivat tot ce era de dezactivat, nu imi pot imagina cum se face trafic

. Are cineva idee de ce un Iphone 2G face trafic nejustificat? V-ati intalnit cu aceasta problema? Mentionez ca nu am accesat internetul o perioada, din considerentul ca ar putea face trafic "ascuns" pe EDGE, nu am citit mailurile etc... Tot s-a inregistrat trafic de date nejustificat.