View Single Post
Old 04-07-2009, 01:36   #8939 (permalink)
cft
Registered User

cft's Avatar

Phone: IPhone 3GS 32Gb
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by robertinos View Post
Salutare tuturor. De ieri se poate debloca IPhone-ul 04.26.08 baseband(modem firmware).
Am incercat eu aseara si a mers. Tel. era blocat in Orange. Acum este deblocat (am incercat cu o cartela Vodafone). Ca prim pas trebuie sa se faca update de pe site-ul oficial (adica sa se treaca la OS 3.0). Dupa aceea se face jailbreake de aici: iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone on OS 3.0 Using RedSn0w (Windows) si dupa aceea trebuie facut unlock de aici: iClarified - iPhone - How to Unlock the iPhone 3G Using UltraSn0w.
Totul este gratuit si nu trebuie sa platim la altii nimic. Doar trebuie putina rabdare si sa urmariti cu strictete pasii. Bafta.
Am trecut la de la 2.2 la 3.0.
Am urmat intocmai procedurile dupa iClarified (vezi mai sus pasii) si merge totul struna.
Am o mica intrebare la care nu am gasit un raspuns inca, incerc sa intru in iPhone prin SSH si nu se poate. Am instalat din Cydia OpenSsh, l-am activat din SPBSettings si dod nu vrea. Am incercat cu iPhone Tunnel Suite in combinatie cu WinSCP si cu iPhoneBrowser. Daca aveti un link la indemana va multulesc, daca nu sper sa gasesc eu si voi posta procedura dupa ce o probez.
Respect si multumiri pentru ajutorul acordat.

cft is offline    Send Message via Google Talk to cft Reply With Quote