Quote:
Originally Posted by .:indie:. Ce recomandati pentru internet mobil pe mobil ? (accesarea unor pagini gen m.evz.ro cu browserul telefonului, citirea mailului cu programul special de la GMail, etc)
WAP unlimited (3.5 euro pe luna parca) sau Internet mobil 4 (100 mb inclusi, 4 euro) ?
Am inteles ca prin internet mobil ar merge si clipurile de pe m.youtube.com, prin wap nu merg. |
da.. 100 de mega ti`ar fi de ajuns pentru ce ai mentionat tu, dar daca ai telefon calumea o sa vrei si youtube, o sa te uiti la tv live, poate iti instalezi si qik, paote iti pica RDSu` si bagi telefonu sa stai ep net, paote pleci in vacanta al bunica si mai conectezi telefonu al laptop.
Atunci ai 2 optiuni:
1. te inscri in orange young, iar daca ai peste 26 de ani si esti ep cartela te poti inscrie cu CNP`ul uni vecin,verisor din scoala generala

si ai optiunea itnernet 6 (500MB) la 2 euro!
2. eu vorbesc mult in retea si mi`am luat la 10 euro optiunea c 2000 min, 2000 sms, 50 min nat + internet nelimitat, atentie prin APN internet!!
Diferenta dintre APN internet si wap e ca pe wap aianumite porturi blocate, in general cu opera mini poti vedea aproape toate site`urile ca pe calculator, insa anumite programe de IM sau care folosesc internetu nu vor functiona pe WAP! Pe itnernet ai totul deschis, poti chiar sa`l coenctezi al un calc si sa stai pe dc++
bafta!