View Single Post
Old 04-07-2009, 17:12   #1570 (permalink)
refreesh2006
Registered User

refreesh2006's Avatar

Phone: SE C902
Quote:
Originally Posted by Doctorul View Post
Creditul tau in valoare de XXX euro este valabil pana in data de YY-YY-YYYY
Atat te intereseaza daca formezi *133#!
Daca vreau sa aflu cate minute/sms-uri mai am dintr-o optiune, sa formez *134#. Daca vreau sa aflu (desi nu stiu de ce m-ar interesa) cat din credit am strans prin bonusuri, formez *135#. Daca vreau sa le invat, le invat, daca nu, le am la *100# pe toate. E asa de greu? Imi selectez eu informatiile pe care vreau sa le aflu, nu ma floodeaza ei cu prostii.
Au venit cu "inovatii" pe cartela, chestii gen optiuni care se activeaza in fiecare luna (deja e un fel de abonament), dar sistemul de informare nu s-a adaptat deloc.

helium are dreptate din unele puncte de vedere. Orange face multe chestii aiurea de ceva timp si din punctul meu de vedere nu e vorba decat de decizii de management proaste. Tragi tare pe cartele de 2 bani, dar te doare in 14 de fidelizarea (adevarata, nu de carton gen program Thank-you) clientilor vechi pe abonament. Bine n-ai cum sa ajungi, dupa cum vad eu problema.

Campanii de marketing din ce in ce mai agresive si servicii proportional mai proaste. Ai probleme frecvente cu semnalul in Bucuresti, beneficiezi de sugestii avizate si rezolvarea problemelor la Serviciul Clienti ca la loterie, dispar shop-uri in locatii importante (Orhideea), etc. Pai scuzati-ma, dar parca nu pierd nimic daca trec la digi mobil. Tot servicii proaste si fara pretentii, dar macar ai 5 centi/minut catre mobil si 1 cent catre retele fixe la pret de acadele.
helium. Ai perfecta dreptate , dar cu dreptatea in Romania nu prea faci nimic ,ca nu ai cu cine , pe parteneri ii intereseaza , sa vanda abonamente ce interes ar avea ei de prepay si ce informatii ofera , ca pana la urma urmei dreptatea este de partea lor , so
si sunt autorizati sa vanda abonamente [i guess] si nu este vb ca am fost indiferent doar ca da ai dreptate ca poate nu are trebui sa trecem cu vederea ca pana la urma urmei sunt cine sunt datorita tuturor
Doctorul. Ai perfecta dreptate ar fi super ok dar imagineaza-ti nu toti cunosc 333 sau *133# sau ce sa mai vb de verificare trafic 332 sau *132# sau verificarea minutelor acumulate *144# ... etc si aceste numere scurte ce se pot modifica oricand de ce sa le inveti ?
pe scurt sunt de acord cu tine dar nu multi s-ar descurca

Last edited by refreesh2006; 04-07-2009 at 17:23..

refreesh2006 is offline    Reply With Quote