Quote:
Originally Posted by Dokken As putea sa las pana la 75E. Iar la Orange, sigur nu o sa ajunga, varianta de 16GB, la 500-600E, sa fim seriosi.
Dupa cum am spus, eu nu ma imbogatesc din vanzarea unui singu telefon; iar in conditiile in care, acum, in tara pretul este de: 3735lei ( iStyle Bucharest - Apple Premium Reseller), 3867lei ( Telefon mobil Apple iPhone 3GS 16GB apple iphone 3gs (16gb)) sau 4400lei la emag, un comentariu ca 100E vine 75% din salariul minim pe economie.. no comment. Sau poate vreti ca cineva sa va aduca un telefon, care in tara se gaseste la preturile din astea, si sa va mai si plateasca pt asta. In plus, cineva care traieste din salariul minim pe economie nu isi ia iphone, asta e clar.
Revenind, daca totusi e cineva interesat, sa spuna.. | Hai sa fim seriosi, cine ia ca etalon preturile de la emag sau iStyle in ceea ce priveste iPhone`ul? Doar bisnitarii care il vand pe okazii. Cine crezi tu ca da 4000 ron pe un iPhone? Si ca sa fiu sincer cu 100 euro ma duc pana in Italia si mi-l iau de acolo.
Daca tot tii mortis sa faci profit, 50 de euro ar fi o suma "corecta", dar tot bisnita e