Quote:
Originally Posted by lautuxxx eu zic ca tu gandesti "ca tot romanul".
de ce sa isi ia o masina buna la 20-30.000 euro? nu mai bine isi ia cate un logan la fiecare membru din familie? nu e tot masina? ce daca nu are aer conditionat... de clima nu mai vorbim... servo? ce e aia?... geamuri electrice? esp, asp etc si ce alte combinatii de 3 litere mai au... nu e nevoie de ele... ca sunt doar niste litere trecute pe oferta. mai bine cumperi un plastic prost de interior... un motor si mai prost... o caroserie ce lasa mult de dorit pt siguranta.
pai daca tu spui ca tehnologia unui pantof sport original este aceeasi cu tehnologia unuia replica, facatura, chinezarie sau din turcia... asta spune tot despre faptul ca tu nu vrei calitate, tu nu vrei sa te simti bine in aceai pantofi, tu vrei doar sa arate bine in ochii celor ce te privesc incaltat in ei.
probabil nu stii care e diferenta intre un tricou replica 100 polyester si unul original 100% polyester cu tehnologie climacool...
si cu asta am spus tot (o sa inteleaga doar cei ce cunosc cat de cat) |
De nu expuneai atat de serios nu radeam de tine.
In primul rand , amesteci lucruri marunte (adidasi) cu lucruri pe care ti le iei sa tina cel putin 10 ani (masina). In al doilea rand , tu esti unicul pe lumea asta care vede o masina ”buna” numai de la 20 - 30.000 euro. Pe tema masini putem discuta mult si bine. Tot ce iti pot spune e ca daca ai grija de o masina , fie si logan, o s-o ai mult timp. Daca nu ai grija de ea ... o sa te plangi ca toti bizonii ce proasta e Dacia. Subiectul masini este inchis.
Revenind, 80% din tehnologiile alea la care vad ca deja tu te-ai udat sunt MARKETING. Am simtit acelasi comfort intr-o replica cat si intr-un adidas original asa ca eu zic sa mai scoti capul un pic afara din efectul placebo.
Eu nu vrea calitate , e drept. Vreau doar sa nu fiu prost , adica sa dau 280 de ron pe niste pantofi sport care ma tin la fel ca niste replici. da tre sa fiu mandru nu ? Ca am avut parte de ”tehnologii” si ca ca mi-a crescut cojones ca am umblat in originali. La sfarsitul anului eu sunt minus 280 ron , niste adidasi gazelle 2 umpic rupti si aceeasi satisfactie ca unul ce si-a luat replici de 4 ori mai ieftin.
Nici originalii aia nu tin baiete. Cu toata calitatea pe care ti-o inspira.