Quote:
Originally Posted by Venah Nu am stat sa citesc prin toate 95 de pagini, dar pentru cei nelamuriti:
Se depisteaza usor cei care descarca un torrent astfel: anumite organizatii de stat creeaza torrenturi destul de populare in care seteaza un tracker; acest tracker retine absolut orice IP care acceseaza acel fisier.
Dar nu au ce sa faca impotriva pirateriei. Daca ar persecuta doar 1 om ar fi nedreptate, dar daca ar incerca sa ii pedepseasca pe toti, nu credeti ca ar fi cam... imposibil? |
Se spunea ca romanul nu are educatie financiara, dar speram ca are minime cunostiinte de IT.
Eu ma intreb ce router sa aleg, ca sunt 5 nesecurizate. Toata lumea isi cumpara routere dar securizarea lor este nula. Semnal maxim, conectare la alegere. Chiar as putea renunta la internet, cu un PDA in masina situatia este un dezastru. ( xx conexiuni, am verificat, ca nu stiu din ce motive nu ma pot conecta la router-ul meu). Efectul vanzarilor de laptop-uri catre marea masa , fara cunostinte minime. Plug &Play !
Hai sa fim seriosi cu IP-ul.
LE: router-ul meu este securizat , desi am inteles ca s-a spart WPA sau asa ceva. ( WPA2 ( AES +TKP). Si habar nu am ce inseamna in afara de parola. Pana si anumite tranzactii le fac pe un live CD cu linux sau banalul Express Gate din desktop.