View Single Post
Old 14-07-2009, 18:31   #1888 (permalink)
stefanap
Registered User

stefanap's Avatar

Quote:
Originally Posted by Venah View Post
Nu am stat sa citesc prin toate 95 de pagini, dar pentru cei nelamuriti:

Se depisteaza usor cei care descarca un torrent astfel: anumite organizatii de stat creeaza torrenturi destul de populare in care seteaza un tracker; acest tracker retine absolut orice IP care acceseaza acel fisier.

Dar nu au ce sa faca impotriva pirateriei. Daca ar persecuta doar 1 om ar fi nedreptate, dar daca ar incerca sa ii pedepseasca pe toti, nu credeti ca ar fi cam... imposibil?

Se spunea ca romanul nu are educatie financiara, dar speram ca are minime cunostiinte de IT.

Eu ma intreb ce router sa aleg, ca sunt 5 nesecurizate. Toata lumea isi cumpara routere dar securizarea lor este nula. Semnal maxim, conectare la alegere. Chiar as putea renunta la internet, cu un PDA in masina situatia este un dezastru. ( xx conexiuni, am verificat, ca nu stiu din ce motive nu ma pot conecta la router-ul meu). Efectul vanzarilor de laptop-uri catre marea masa , fara cunostinte minime. Plug &Play !

Hai sa fim seriosi cu IP-ul.

LE: router-ul meu este securizat , desi am inteles ca s-a spart WPA sau asa ceva. ( WPA2 ( AES +TKP). Si habar nu am ce inseamna in afara de parola. Pana si anumite tranzactii le fac pe un live CD cu linux sau banalul Express Gate din desktop.

Last edited by stefanap; 14-07-2009 at 18:41..

stefanap is offline    Reply With Quote