Am mai receptionat 2 donatii:
- un baiat care m-a sunat pe telefon (mi-a zis userul de forum dar l-am uitat, o sa-l mai intreb) mi-a adus o carcasa tower, 3 optice, 2 floape, 1 cooler mare, cateva placute video/sunet vechi, un set tastatura+mouse si mai multe cabluri
- un tip care nu e membru pe forum mi-a adus o punga enorma de cablarie si diverse accesorii de montaj (chestii foarte utile cand asamblezi atatea sisteme), inca o punga continand diverse piese antice de colectie (pe care le voi schimba cu usurinta pe piese utile), un kit Athlon la 1200, o camera web, un joystik, un gamepad...
Si am mai facut un schimb cu
intel pentium, care mi-a dat mai multe optice decat i-am cerut, deci intra si el la donatori. Am dat 2 carcase de la Proiect (unele grele rau si cu ceva probleme) + 2 surse si o placa video de-ale mele pe 20 (!) de unitati optice bune

- 2xcombo, 12xCD-RW, 6xCD-R.
Am mai cumparat si eu 10 kituri tastatura+mouse (optic) noi noute, ca ce mai aveam donate aratau cam rau si oferta era de nerefuzat ca pret
In concluzie deocamdata am suficiente unitati optice pentru cateva luni

Mi-am reumplut rezervele de cablaraie si accesorii de montaj si am kituri pentru vreo 10-15 sisteme, toate de la P3 in sus. Mai stau ceva mai rau doar cu hardurile si memoriile DDR1.
MONITOARE insa nu mai am mai deloc, ultimele 4 au deja destinatari, astept doar sa se miste prietenii care ma ajuta cu transportul.
Din pacate acum sunt intr-o perioada foarte agitata la job (perioada de concedii, am ramas putini pe sectie si am garzi la fiecare 2-3 zile). Am 9 sisteme gata facute, din care 2 trebuie sa le trimit in Brasov si 2 in Targu Jiu. Deci pana una-alta sunt 5 sisteme "libere" pentru viitori destinatari (din care un P4 la 2Ghz echipat zdravan), astept propunerile voastre.