View Single Post
Old 21-07-2009, 21:07   #2691 (permalink)
Dr_V
Registered User

Dr_V's Avatar

Azi a venit pachetul de la thomasghertzo. Am facut cu el un schimb, 2 placi video de colectie (una a mea, una donata) pe un kit P3 si o placa video mai puternica model comun (ati 9200). P3-ul este o placa de server, abia astept weekendul sa am timp sa ma joc cu el
Pe langa ce trebuia sa-mi trimita la schimb, omul a pus si o donatie personala pentru Proiect:
- 6 placi de retea, din care 2 de server si una wireless
- inca o placa video mai mica
- inca un kit ma vechi (sk.7 ATX)
- 3 memorii DDR1 (128, 256, 512Mb)

Allex1 in perioada asta ajung acasa cam cate o seara la 2 zile, am 5 garzi in 2 saptamani... Incerc sa ajung maine.

RamsesRa de pe forumul ClubFord m-a ajutat vineri sa trimit 2 sisteme la Tg. Jiu, astept pozele de la omul meu de acolo (saptamana asta cred ca le voi avea).

HELP NEEDED!
M-ar ajuta foarte mult un colaborator care sa aiba masina si sa poata umbla dupa piese prin Bucuresti (sa adune donatiile) din cand in cand, cand nu pot eu sa ma duc. Stau extrem de rau cu timpul in perioada asta si abia daca mai apuc sa montez cate un sistem. Dupa o garda (= 36 de ore de lucru non-stop, seara libera si a 2-a zi la 8 iar la spital) numai de plimbat dupa donatii nu-mi arde...
Sunt dispus chiar sa contribui cu bani la benzina consumata pentru treaba asta.

Dr_V is offline    Reply With Quote