|
Atentie mare catre cei ce inca mai dau PMuri sa-mi spuna ca X sau Y nu le-au rezervat produsul....sau ca l-au dat cu un pret mai mare!
Oameni buni....nu e treaba noastra asta!
Totul depinde de vanzator! E marfa lui ...el stabileste pretul.... el stabileste cui vinde... el stabileste daca vrea sau nu sa rezerve marfa si mai ales daca o rezerva sa se tina de cuvint!
Eu personal...m-am trezit de multe ori cu ceva rezervat si apoi vandut....asta este viatza si am inteles ca uneori e mai grabnica situatia si e normal sa vinda loco decat prin curier!
BINE...exista si useri ce NU TRAIESC din vanzarea pe forum ci pur si siplu mai elimina din ce se stringe prin casa si daca pot scoate un ban de o iesire la o carciuma cu amicii/familia/etc. e si mai bine! de la ei mereu am avut intelegere si cuvintul rezervat a fost cuvint respectat!
Asta ca sa nu mai vad iar plingeri ca sa intervin eu pt X sau Y sa rezerv eu ca vezi doamne pe mine ma asculta lumea!
TOTUL TINE DOAR DE CEL CE VINDE MARFA!
Si cum sint cazuri ca un cumparator sa uite ca a rezervat ceva....exista si cazuri ca un vanzator sa NU doreasca sa faca rezervari la marfa!
deci va rog frumos nu mai ma "bombardati" cu PMuri cu astfel de cereri...le voi ignora cum am facut si pina acum!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. |