View Single Post
Old 30-07-2009, 02:19   #2696 (permalink)
MadMax.mishu
Registered User

Bonsoir! Sunt destul de nou pe aici- adica sunt inscris mai demult, dar nu prea am activat.
Asadar deci prin urmare.
Acum sunt in Franta, la Strasbourg, si o sa ma intorc in RO la sfarsitul lui august, cu o dubitza nu f mare (Transporter VW de-ala mai vechiutz, rotofei, ca alea de tot apar prin reclame, destul de plin cu adunatura de-a mea de prin Frantza). Traseul va fi: Arad- Deva- Sibiu- Pitesti- Bucuresti. Pe acest traseu pot recupera "marfa", dar nu f voluminoasa (adica nu 17 monitoare 30 de UC-uri, chestii de-astea) si sa aduc la Bucuresti.
Doi. Am si eu pe acasa toot soiul de carcase, surse, placi de baza etc. O sa fie de dat. Si mai am si destul de multe monitoare- cam 10 pe 13-14", functionale, si cateva mai mari, functionale sau nu. Sunt foarte curios daca pe cele defecte le-ar putea drege cineva, ca sa fie donate (repet, vorbesc aici de monitoare de 17, 19", CRT evident....). Ca sa stiu ce fac, pt ca devin cam encombrante, si in cazul in care nu exista sanse sa fie reparate, o sa le duc (dupa ce scot placile) la dechetteria de electronice a lui nea Ontzanu de la Obor.

Mai am la Bucuresti cateva zeci de harduri, a caror stare nu o cunosc precis (oricum destule precis sunt defecte), vor fi de donat si ele daca se doreshte, in urmatoarele conditzii: ce este defect se intoarce la mine, pt a recupera din ele magnetzeii etc. Damblale de-ale mele, ma rog.....
Atat deocamdata. Posibil sa nu prea intru pe forum, sunt destul de ocupat, daca e nevoie de chestia cu transportul la sf lui august rog mail la madmax.mishu@yahoo.com
Toate cele bune!

MadMax.mishu is offline    Reply With Quote