![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ai renunta la 3.500 lei pe zi?
Va propun un calcul! Daca vine cineva si va cere 100.000 parca nu va vine bine...insa daca facem un mic calcul aritmetic asta ar insemna cam 3.500 lei pe zi Mai putin de 1 paine! Adica cam 2-3 tigari pe zi...tigari care oricum se ard si se duc in vant nu? De fapt cu 100.000lei poti cumpara o bere si un pachet de tigari(spun asta intrucat sintem destui masculi pe aici ce o ardem cu o bere /zi si un pachet la 1-2zile nu? ) Daca putetzi face economie de 2-3 tigari pe zi (presupunetzi ca vi le cer un coleg) si mai ales daca va putezti lipsi de O BERE si DE UN PACHET DE TIGARI pe luna....fara sa va para rau ...ATUNCI 100.000lei nu este o suma dupa care sa plingetzi! Asta inseamna ca se poate dona acei bani pentru cei ce au nevoie cu adevarat de ei! Sintem peste 28 de mii de membri (la ora asta-> Members: 28,562) daca macar 1 mie dintre noi am reusi sa renuntam la o bere si un pachet de tigari lunar s-ar stringe exact 100.000*1.000=100.000.000 la sfarsitul unui luni! Pentru unii e o suma mare pentru altii nu prea...pentru o putina categorie de oameni e o suma "normala" ! Eu spun ca merita sa demonstram ca putem sa ne mobilizam si sa stringem acesta suma! Totul depinde numai de noi,de sufletul nostru si in primul rind de mandria noastra de forumisti CG! Stai acasa in scaunul ergonomic si te distrezi pe net sau la un game in retea, ori itzi rotunjesti finantele speculind aria de publicitate...de ce doar aceasta sa fie imaginea FORUMISTULUI CG? De ce sa nu demonstram ca si GAMERILOR LE PASA!!! Sintem in discutii cu afisarea unui cont in care fiecare dintre noi timp de 3 luni(spun eu) sa depunem 100.000lei...totul depinde de vointza voastra...de ce sa nu demonstram politicienilor ca acesta categorie de indivizi(cum sint vazutzi de restul polulatiei..cei ce isi "pierd" vremea prin netcafeuri sau efectiv la un "kantar") are un suflet...are o inima ce bate pentru prietenii nostri din Timis! Voi ce spunetzi? Merita sa le demonstram ca sintem o fortza sau nu? Catzi ar fi dispusi de un asemenea gest? Parca o sa vad o mare de maini intinse dar in cont doar cativa ce au inteles ca e un lucru serios pentru oameni ca mine ca tine ce nu se pot gindi in aceste clipe cum e sa stai intr-un pat caldutz cu telecomanda in mana frunzarid canalele TV sau chatuind cu amicii etc. Depinde doar de voi daca vom deschide sau nu un cond pentru asa ceva!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Accepti Egold sau Moneybookers? Eventual poti deschide un cont de E-gold sau Moneybookers, chiar paypal (dar e mai complicat pentru Romania). Sau poti sa vorbesti cu cei de la Connex sau Orange pentru o linie cu supra taxa. Multora, chiar daca vor accepta le e lene sa depuna banii intr-un cont, optiunea cu SMS pe suprataxa fiind mult mai la indemana. Count me in anyway!
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
De acord. Dar: - atentie, comisionul pentru depunere s-ar putea sa fie prea ridicat. De incercat sa se stranga mai multi forumisti si de mers la banca in acelasi timp, altfel s-ar putea ca jumatate de suma sa se duca pe comisioane de depunere si de transfer. - suma de 100.000 sa fie minima. Poate doreste cineva sa depuna mai mult. - imputernicitul la a umbla in cont sa fie o persoana (pentru cei mai multi) mai presus de banuieli, pentru ca altfel vor aparea discutii inevitabile unei asemenea initiative. - sa se cumpere materiale de constructie, alimente si alte asemenea, nu sa se doneze banii. Asa e mai sigur ca se folosesc cum trebuie si, in plus, se poate verifica daca nu s-au bagat banii in buzunar. - vreau sa verific hartiile ![]() - de discutat cu reprezentantii forumului, vor beneficia de publicitate gratuita (chit ca ar fi destul de mica) si ar fi bine pentru noi daca ar avea timp sa se implice in asa ceva. Concluzie: de acord.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ok, dar vrem sa stim exact cum au fost folositi banii. Ma intreb de unde atata mobilizare... Cand au fost asemenea cazuri in Moldova in anii trecuti, de exemplu, nu s-a facut mai nimic. Sa fie oare zona? Sau s-a schimbat mentalitatea romanilor? PS: Daca tot strangem pe ~3 luni, eu spun ca in fiecare luna sa analizam prioritatile. De exemplu, acum se anunta aceeasi tragedie si in Delta Dunarii. Si poate puneti thread-ul sa apara si in subcategorii. Am dat de el absolut din intamplare... de obicei citesc direct la Hardware ![]() PPS: Eu nu fumez si nici nu prea beau bere
__________________ You know it's love when all you want is that person to be happy, even if you're not part of their happiness. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
alecs31 acest thread are scopul de a demonstra daca se merita inceperea unei astfel de campanii. Daca raspunsul din partea voastra (a userilor) este cel scontat si campania demareaza oficial, te asigur ca ea va ajunge la urechile (ma rog, ochii) multor oameni. Merci.
__________________ | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Precizari
OK, cand, unde, cum, cine. Cat despre verificari si alte alea... suntem romani, nascuti din Decebal si Traian ( ), ce naiba! Nici nu a inceput bine treaba k si apare prezumtia de ... Adik facem si un PNA sh? Si cel care administreaza fondul ce face, isi consuma timpul degeaba, se ocupa de acte, expeditii, transporturi etc. pe timpul/banii lui, dupa care este aratat cu degetul de 1-2-3 suspiciosi La noi nu este dezvoltata (ink) institutia voluntariatului poate si din cauza nivelului de trai. Poate demonstram noi k poate exista si o altfel de comunitate, nu numai cea formata de Vantu, Vlas s.a.Atata timp cat e un user de incredere - desemnat de AIWA, pe mine unul nu ma intereseaza unde se duc banii, sa stau sa cercetez ce s-a luat, de unde, la ce pretz, nu cumva s-a luat comision etc., etc., etc. Ii socotesc fumatzi (desi nu fumez!) si gata. In mod normal ar trebui cineva din zona, pentru a evita cheltuirea banilor pe transport. Btw, maicamea lucreaza la o bank (nu fac reclama ), am intrebat de comision: la depunere pentru persoane fizice = 0, la ridicare = 0,5% (nu stiu la altele cat este), indiferent de modul de scoatere (cec, card, ordin de plata etc.). Dupa aritmetik mea (corectata) ar fi 500 lei retinuti din 100.000 lei. E mult/putin, nu stiu...Edit: trebuie stabilita o bank la care sa depuna toata lumea, un exemplu (ipotetic) - BRD, si comunicat contul in baner sau ce o fi... Chestia cu SMS cu suprataxa trebuie sa fie ceva persoana juridik + k iti retine compania de tfn TVA (deci pierderea este 19% + 0.5% cei de la bank, banii nu se dau cash, se vireaza intr-un cont). Ink ceva: la bank se mai ia 5.000 lei/luna administrare cont, deschidere = 0 + o suma minima de deschidere a contului, variaza intre 50.000 si 1-2, poate 5 sute mii lei, functie de filiala, valabil numai pentru o anume bank, nu garantez k e la fel la toate. PS: March Hare, dak esti din Bucuresti te-ai duce pana la Timisoara pe banii si timpul tau sa faci verificari? Edi, in toate e un inceput. szebah, mea culpa! Lei grei/noi, damn, deja ma incurc
__________________ CONTACT: PM sau e-mail + 0726.27.55.44 Last edited by claudiu17; 03-05-2005 at 20:01.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|