Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-02-2006, 01:24   #21 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Nu...cui ii trimiti coletu' tre' sa plateasca inainte ca sa'l poata primi

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 05:09   #22 (permalink)
Registered User

covasna522's Avatar

ramburs

eu am patit-o...
am trimis prin posta normal ramburs si neseriosul la care am trimis nu a ridica coletul ,cei de la posta il tin 10 zile dupa care il returneaza,dar am platit ca sa pot ridica coletul meu taxa de magazinaj pe 10 zile,care a ajuns cat taxa de expeditie(modul memorie ram )

covasna522 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 05:12   #23 (permalink)
Registered User

covasna522's Avatar

Quote:
Originally Posted by SainT Lunatic
Nu...cui ii trimiti coletu' tre' sa plateasca inainte ca sa'l poata primi
nu se elibereaza pana nu se plateste valoarea pe care ai cerut-o prin mandatul de ramburs

covasna522 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 15:15   #24 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Daca sigilezi bine pachetul in asa fel incat sa vina greu celui ce il manevreaza sa fie curios singura "tzeapa" ar fi ca persoana ce-l asteapta sa nu il mai doreasca!
Si atunci in functie de cum faci actele pachetul ramane acolo.....sau se intoarce back!
Daca ai dubii e bine sa precizezi...in caz ca destinatarul nu il ridica pachetul sa se intoarca la expeditor!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 02:10   #25 (permalink)
Registered User

Howlsomm's Avatar

ok..va multumesc mult

Howlsomm is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 15:20   #26 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

cu placere...daca mai ai neclaritati spune
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 17-04-2006, 22:28   #27 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

NEWS
Sint ud si nervos
ATENTIE CIND TRIMITETI CEVA IN TARA ca e sau nu cu ramburs se pare ca de la 1 aprilie PR suparata ca pierde teren a cerut impunerea folosirii codului postal! De ce spun asta...azi la 12 am depus 2 colete catre capitala...iar acum 40 min m-a sunat cel de la curierat ca nu a vrut soferul sa ridice coletele ce nu au adresa completata cu acest cod nou postal! SI uite asa am plecat prin ploaie sa ma duc sa ridic coletele sa le bag codul postal cel nou!
Cu unul din useri ce trebuia teoretic sa primeasca maine sera coletul am rezolvat-o...l-am sunat si omul a reusit in timp util sa afle noul cod ...cu al doilea inca mai ma chinui sa-l prind!
deci ca sa nu patiti ca mine...ceretzi destinatarului si codul nou postal!

Uff Rusine PR...auzi..ei pentru ce au facut codul ala...sa nu fie folosit? Mai bine si-ar revizui serviciul de mesagerie decat sa emita astfel de pretentii

Old 17-04-2006, 22:40   #28 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Ceva de genul asta am patit eu saptamana trecuta cand am trimis un colet. pt. "Proiect pt. copiii saraci". Pana am cautat in "cartea" aia, fain frumos tanti de la ghiseu a pus "eticheta" cu inchis, deschidem peste "ţ" ore.
Ma rog, pe mine nu m-a prins ploaia ca n-am iesit din cladirea postei.

korby is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2006, 22:49   #29 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Eu nu trimiteam cu PostaRomana Ci cu o firma de curierat rapid! Dar mai bnou..astia de la posta romana au facut nas la astia mici ca TREBUIE sa se foloseasca codul postal...intelegi...aberatie mai mare nu am vazut
Explicatia e seaca..Codul postal nou este "inventat" pentru localizarea exacta a destinatarului!
Bine nu inteleg ce are sula cu prefectura adica PR cum a reusit sa-si impuna punctul de vedere in fatza unei alte societati insa..in fine

E o vorba veche-> tot patitu`i priceput

Old 17-04-2006, 22:54   #30 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Din cate stiu eu, ei trimit coletul in localitatea in care e codul respectiv, si abia apoi de uita la adresa. Asta teoretic pt. ca am trimis si fara sa scriu codul postal.
Quote:
Originally Posted by AIWA
E o vorba veche-> tot patitu`i priceput
Word!

Old 31-05-2006, 20:57   #31 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Hopa sus special pet userul magazinulmeu

Old 16-06-2006, 21:41   #32 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Acum o luna si ceva am cumparat ceva...nu conteaza ce...am trimis banii asa cum am convenit cu vanzatorul..si ...asta a fost tot...datorita unor probleme personale cat si la firma (schimbarea unor contabile) nu am mai urmarit daca a ajuns sau nu banii la vanzator! dar cum nu era primul pachet nu am spus nimic...ma daca nu ajungea ma gindeam ca omu scria ceva pe forum!
Faza misto..intre timp...vanzatorul nu spune nimic...eu prins cu treburi plus ..alte chestii...nu am mai dat atentie TRECE TIMPU.....si iar trece... oricum numai la asta nu m-am gandit...si azi ma pomenesc ca nu au ajuns banii...
Noroc ca atit vanzatorul cat si cei de la cargus au fost intelegatori..si s-a rezolvat problema! Am platit azi (plus un ceva ca de, trebuia sa ne intalnim la o haleala si bauta IUSTINE lasa ca poate la intoarcere opresti iar in zona) si maine recuperez pachetul de la cargus!

Am stat si m-am uitat..ai mai intrat pe forum...de ce nu ai intrebat omule...?
Bine ca s-a terminat cu bine!

Asa ca sfat: daca trimitetzi ceva.....avetzi grija sa precizati daca destinatarul nu e acasa sa se intoarca pachetul sau sa ramana la pastrare la ei!

Old 24-06-2006, 12:02   #33 (permalink)
Registered User

Nea`NELU's Avatar

Ai avut noroc ca au oprit astia banii ca daca nu era la ei si erau opriti la destinatar te faceai de bacanie!
Viata noastra valoreaza atît cît valoreaza comportamentele noastre, dar se masoara dupa ceasul care marcheaza ritmul si trecerea zilelor noastre! Profitati de fiecare secunda din viata voastra, ca si cum ar fi ultima: iubind, fiind solidari si împartasind sentimentele si emotiile voastre, construind înauntrul si în afara voastra. Dar nu uitati ca nu este un asasin cel ce omoara timpul ci este un sinucigas.

Nea`NELU is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2006, 15:00   #34 (permalink)
Registered User

alexxx_862006's Avatar

sal, am trimis si eu prin cargus cu plata ramburs un playstation 2 slim transportu a costat 400 000 , da faza e ca l am trimis de luni a ajuns marti la 12 la platit cel caruia i l am trimis da eu nu am primit nici azi(sambata ) banii sun la cei de la cargus si m am si dus la ei da ma amana de pe o zi pe alta ... nu e frumos asa ... daca stiam trimiteam prin posta ca ma costa si mai ieftin

Last edited by alexxx_862006; 25-06-2006 at 12:28..

alexxx_862006 is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2006, 04:43   #35 (permalink)
Registered User

alexyo02's Avatar

Si banii cum ii primesti? se poate folosi un card bancar pt a primi banii direct pe el? asta ca sa nu stau aks sa astept curierul sa ii aduca...

alexyo02 is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2006, 04:46   #36 (permalink)
Bau

korby's Avatar

De obicei banii vin prin postas. Cred ca numai pana la o anumita suma pt. ca m-a gasit acasa, dar fiind o suma mare (ma rog, peste 100RON) a trebuit sa merg la posta dupa ei.
Daca trimiti prin curier iti aduce el banii acasa. Altfel nu stiu sa se poata.

Ar mai fi o solutie, dar implica si seriozitatea celui care cumpara: tu ii trimiti coletul, iar el iti face un transfer pe card cu suma dorita.

Old 26-07-2006, 08:24   #37 (permalink)
Registered User

RDCenemy's Avatar

hmm... AIWA de ce sa stai dupa ei sa afle ce cod postal au? Gasesti informatii despre codurile postale de oriunde din RO pe cel putin 5-6 site-uri... unul e asta.

RDCenemy is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2006, 10:19   #38 (permalink)
Registered User

Anjelics's Avatar

am trimis ceva colete prin Posta Romana si nu am avut nici o probleme...inca.Depre codul postal stiam (scrie clar si mare pe la posta despre asta, era cerut chiar si inainte sa se schimbe),preturile sunt ok doar ca ai un pic de completat la formulare.Coletul ajunge in 3-4 zile, banii se intorc dupa aceleasi 3-4 zile(lucratore).

Anjelics is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2006, 17:29   #39 (permalink)
Service GSM

rotterro's Avatar

Dupa parerea mea cei de la Cargus sunt cei mai buni.. am facut greseala sa trimit cu roexpres un colet cu ramburs. trebuie sa astept 1 sapt sa`mi soseasca rambursul.. asta in cel mai bun caz..

rotterro is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2006, 01:14   #40 (permalink)
Banned

zilele astea voi avea o discutie cu mai multi din "bransa" pentru o distributie nationala doar pe baza de abonament la o anumita revista.

acum se face prin posta insa tarifele sunt exagerate pentru cazul meu (revista de cateva zeci de grame) . plus intarzieri, mici omisiuni etc. stiu ca tine de altceva ( distributie presa) insa firmele sunt cam tot aceleasi

ca negocierile sa fie la sange si sa va tin la curent cu ofertele de nerefuzat din partea lor ( evident, in masura in care pot fi facute publice ) ar fi ideal daca am centraliza cele mai bune oferte de pret si daca am discuta avantajele si dezavantajele fiecareia, pe zone geografice si pe categorii.

un fel de top 10 ca sa zic asa.

ce ziceti?

De Beers is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules